livios logo

Bouw&reno: gratis tickets, infosessies en (ver)bouwboek

Van zaterdag 12 tot en met zondag 20 januari 2019 is Antwerp Expo hét middelpunt van de bouw-, renovatie- en immobiliënsector. Met 250 exposanten onder één dak kan je hier je hartje ophalen tijdens bouw&reno!

Van zaterdag 12 tot en met zondag 20 januari 2019 in Antwerp Expo.

Foto bouw&reno
  

Je vindt er negen dagen lang alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagd (ver)bouwproject. Heb je plannen om te bouwen of te renoveren? Wil je graag je interieur opfrissen of je huis uitbreiden? Een nieuwe keuken of badkamer kopen? Breng dan zeker een bezoekje!

Gratis tickets op 19 en 20 januari

Op zaterdag 19 en zondag 20 januari 2019 is het Livios-weekend op bouw&reno! Dankzij Livios kan jij op deze dagen samen met een tweede persoon gratis naar de beurs. De normale toegangsprijs bedraagt 10 euro per person, maar het volstaat om je te registreren om de beurs kosteloos te bezoeken tijdens dit weekend. 

Registreer je nu en ga gratis naar de beurs!  

Gratis infosessie: betaalbaar wonen, een utopie?

Schrijf je in voor de gratis infosessie op zaterdag 19 of zondag 20 januari: betaalbaar wonen, een utopie?

Foto Livios
  

Op 19 en 20 januari kan je om 10.30 uur naar een gratis infosessie over betaalbaar wonen. De sleutel tot succes van jouw (ver)bouwproject? Een goed zicht op het financiële plaatje met onder meer antwoord op de volgende vragen:

 • Welke impact heeft de woonbonus?
 • Wat verandert er qua premies?
 • Welke evolutie kennen de vastgoedprijzen?
 • Drijft energiezuinig bouwen de kosten omhoog?

In 40 minuten helpt een financieel expert je inschatten of (ver)bouwen haalbaar is voor jou. De infosessie is gratis, maar je moet je wel op voorhand inschrijven. Nadien kan je op de beurs meteen op zoek naar de beste partner om je droomproject in goede banen te leiden.

Schrijf je nu in! 

Haal jouw bouw- en renovatieboek gratis af!

Vergeet niet je gratis exemplaar van het bouw- en renovatieboek Verstandig Bouwen en Renoveren te reserveren en af te halen.

Foto Verstandig Bouwen
  

Bouw- of verbouwplannen? Dan hebben wij goed nieuws! Op bouw&reno kan je een exemplaar van het bouw- en renovatieboek Verstandig Bouwen en Renoveren gratis afhalen!

De bouwgids Verstandig Bouwen en Renoveren loodst je in ruim 400 pagina's doorheen je hele (ver)bouwproces. Geen enkel relevant onderwerp gaan we daarbij uit de weg. Kwalitatieve, actuele info en inspiratie staan centraal.

Dit boek gratis en voor niets? Dat kan! Reserveer nu jouw exemplaar en haal het af op de stand van Verstandig Bouwen en Renoveren! 

Praktische informatie

 • Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen.
 • Van zaterdag 12 tot en met zondag 20 januari 2019
  • Zaterdag en zondag: 10u tot 18u
  • Weekdagen: 13u tot 18u
  • Vrijdag 18 januari: nocturne 13u tot 22u

Meer info? www.bouwreno.be

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/bouwbeurzen/bouwreno-antwerpen/bouwreno-gratis-tickets-infosessies-en-ver-bouwboek/