livios logo

Bouw&reno: gratis tickets, infosessies en (ver)bouwboek

Van zaterdag 11 tot en met zondag 19 januari 2020 is Antwerp Expo hét middelpunt van de bouw-, renovatie- en immobiliënsector. Met 250 exposanten onder één dak kan je hier je hartje ophalen tijdens bouw&reno.

Je vindt er negen dagen lang alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagd (ver)bouwproject. Heb je plannen om te bouwen of te renoveren? Wil je graag je interieur opfrissen of je huis uitbreiden? Een nieuwe keuken of badkamer kopen? Breng dan zeker een bezoekje!

Gratis tickets

Dankzij Livios kan jij op alle dagen, behalve zondagen, samen met een tweede persoon gratis naar de beurs. De normale toegangsprijs per persoon bedraagt 10 euro, maar het volstaat om je hier te registreren om de beurs kosteloos te bezoeken.

Registreer je nu en ga gratis naar de beurs!  

Gratis infosessie: betaalbaar wonen, een utopie?

Foto Getty Images
  

Op zaterdag 11 januari kan je om 10.30 uur naar een gratis infosessie over betaalbaar wonen. De sleutel tot succes van jouw (ver)bouwproject? Een goed zicht op het financiële plaatje met onder meer antwoord op de volgende vragen:

 • Welke impact heeft de woonbonus?
 • Wat verandert er qua premies?
 • Welke evolutie kennen de vastgoedprijzen?
 • Drijft energiezuinig bouwen de kosten omhoog?

In 40 minuten helpt een financieel expert je inschatten of (ver)bouwen haalbaar is voor jou. De infosessie is gratis, maar je moet je wel op voorhand inschrijven. Nadien kan je op de beurs meteen op zoek naar de beste partner om je droomproject in goede banen te leiden.

Schrijf je nu in! 

Haal jouw bouw- en renovatieboek gratis af!

Foto Livios
  

Bouw- of verbouwplannen? Dan hebben wij goed nieuws! Op bouw&reno kan je een exemplaar van het bouw- en renovatieboek Verstandig Bouwen en Renoveren gratis afhalen!

De bouwgids Verstandig Bouwen en Renoveren loodst je in ruim 400 pagina's doorheen je hele (ver)bouwproces. Geen enkel relevant onderwerp gaan we daarbij uit de weg. Kwalitatieve, actuele info en inspiratie staan centraal.

Dit boek gratis en voor niets? Dat kan! Reserveer nu jouw exemplaar en haal het af op de stand van Verstandig Bouwen en Renoveren! 

Praktische informatie

 • Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen.
 • Van zaterdag 11 tot en met zondag 19 januari 2020
  • Zaterdag en zondag: 10u tot 18u
  • Weekdagen: 13u tot 18u
  • Vrijdag 17 januari: nocturne 13u tot 22u

Meer info? www.bouwreno.be

-------------------

Help ook andere bouwers en verbouwers op weg en deel dit artikel:

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/bouwbeurzen/bouwreno-antwerpen/bouwreno-gratis-tickets-infosessies-en-ver-bouwboek/