livios logo

Een haard op afstandsbediening

De Backer Haarden
Bouw&reno 2019: Hal 4, stand 4141

Op de stand van De Backer Haarden maak je kennis met twee nieuwe haarden: de True Vision-lijn van M-Design en de nieuwe MatriX-modellen van Faber.

Rustieke look, modern comfort

Foto De Backer Haarden
  

In de True Vision-lijn introduceert M-Design een haard die perfect past in een landelijk interieur, de Rustica. De haard ziet eruit als een authentieke open haard in een kasteelschouw maar biedt alle comfort van een gashaard. Zo kan je de haard bedienen met een afstandsbediening of smartphone en laat je met de ecowave en ecoswitch-functie de vlammenhoogte fluctueren met de gewenste temperatuur. De Rustica kan uitgemetseld worden in verschillende soorten pannestrips maar ook gekaleide stenen zijn mogelijk.

Genieten van het vuur van alle kanten

Met de nieuwe MatriX-modellen van Faber kan een haardvuur een nog centralere rol spelen in een interieur. Deze room divider haard zorgt ervoor dat het vuur vanuit meerdere hoeken zichtbaar is. De nieuwe modellen zijn direct beschikbaar in twee brandstofsoorten, als gashaard of als elektrische e-Matrix waarbij het vuurbeeld ontstaat uit waternevel. Deze laatste is optie is ideaal als er geen mogelijkheid is om een gashaard te plaatsen.

Meer info: www.dbhaarden.be

 

-------------------

Help ook andere bouwers en verbouwers op weg en deel dit artikel:

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/bouwbeurzen/bouwreno-antwerpen/een-haard-op-afstandsbediening/