livios logo

Gratis naar bouw & reno op zaterdag!

Tot en met zondag 18 januari is het voor alle (ver)bouwers verzamelen geblazen op de beurs bouw & reno. En jij als Livios-lezer kan daar gratis bij zijn!

Voor elk wat wils

Schrijf je in voor onze infosessie. Op het programma: hoe jij je (ver)bouwbudget plant en inschat.


  

Bouw of verbouwplannen? Kom je gratis bouwboek afhalen op de stand van Verstandig Bouwen.

Foto Verstandig Bouwen
  

Wil je een woning kopen, bouwen of verbouwen? Je interieur een makeover geven? De laatste keukentrends spotten? Je muur of dak (laten) isoleren? Of ben je op zoek naar financieel advies? Tot en met zondag 18 januari kan je met al je vragen terecht op bouw & reno in Antwerp Expo. Op deze beurs vind je meer dan 250 exposanten: van bouwmaterialen tot domotica, en van zonneboilers tot veranda's.

Zaterdag is Livios-dag

Ook wij van Livios tekenen present. En dat laten we niet onopgemerkt voorbijgaan. Op beide zaterdagen trakteren we op gratis toegangstickets.

Vragen over jouw (ver)bouwproject?

We serveren je dan ook de gratis infosessie "Betaalbaar (ver)bouwen, een utopie?" Op het programma: informatie, tips en advies die je helpen om je budget op te maken. Want een goed zicht op het financiële plaatje is een cruciale factor in elk (ver)bouwproject. Schrijf je nu in!

Gratis bouwboek

400 pagina's boordevol informatie en inspiratie - da's het boek Verstandig Bouwen & Renoveren! Dé asbolute bouwhandleiding die van jouw project een succes maakt. Vraag jouw exemplaar nu gratis aan en kom 'm afhalen op stand 5.000.

Meer weten?

Je leest er alles over in ons beursdossier. Tot zaterdag!

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/bouwbeurzen/bouwreno-antwerpen/gratis-naar-bouw-reno-op-zaterdag/