livios logo

Profiteer van gratis advies op de eerste bouwbeurs van 2019

Van zaterdag 12 tot en met zondag 20 januari 2019 is Antwerp Expo hét middelpunt van de bouw-, renovatie- en immobiliënsector. Als (ver)bouwer kan je hier je hartje ophalen tijdens bouw&reno! Waarom loont deze beurs zeker de moeite? 

Op bouw&reno vind je negen dagen lang alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagd (ver)bouwproject.

Foto bouw&reno
  

Livios organiseert op 19 en 20 januari een gratis infosessie over het financiële plaatje van jouw bouwproject. Schrijf je nu gratis in!

Foto Livios
  

Vergeet je gratis exemplaar van Verstandig Bouwen niet af te halen!

Foto Verstandig Bouwen
  

Bouwen of renoveren blijft de beste investering

Flink wat studies tonen aan dat een eigen woonst de beste belegging is, in goede en kwade dagen. Dus: wil je een woning kopen of (ver)bouwen? Wil je graag je interieur opfrissen of je huis uitbreiden? Een nieuwe keuken of badkamer kopen? Breng dan zeker een bezoekje aan bouw&reno. Daar vind je negen dagen lang alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagd (ver)bouwproject.

Meer dan 250 exposanten

De vier hallen van Antwerp Expo zullen tot in de kleinste hoekjes gevuld zijn met zo’n 250 enthousiaste exposanten. Je krijgt een duidelijk overzicht van alles wat de bouwsector op dit moment te bieden heeft: van bouwmaterialen en dakwerken, over keukens en badkamers, ramen & deuren, isolatie, tot verwarming, verlichting, veranda’s ...

Je ontdekt er ook de laatste trends en de nieuwste technieken uit de bouw- en renovatiesector. Je vindt er niet alleen de producten of materialen waarnaar je (misschien al lang) op zoek bent, maar ook de vakman die ze kan komen plaatsen.

Gratis inkom op Livios-dagen

Op zaterdag 19 januari en zondag 20 januari is het Livios-weekend op bouw&reno! De normale toegangsprijs per persoon bedraagt 10 euro, maar het volstaat om je te registreren op Livios.be om de beurs kosteloos te bezoeken tijdens dit weekend.

Vraag nu jouw gratis tickets aan. 

Krijg professioneel advies

Iedereen met bouw- of renovatieplannen heeft flink wat vragen en is op zoek naar objectieve antwoorden daarop. Die krijg je tijdens bouw&reno van de specialisten van Eandis/Infrax, Architecten-Bouwers en Stad Antwerpen. Hun specialisten staan klaar om je gratis wegwijs te maken in het kluwen van regeltjes, normen en verplichtingen die bij een (ver)bouwproces komen kijken. Om een gratis adviessessie bij te wonen, schrijf je je vooraf in. De sessies zijn individueel en duren zo'n 20 minuten.

Reserveer nu je plaats bij een adviseur naar keuze!

Livios-infosessie: betaalbaar wonen, een utopie?

Livios organiseert op 19 en 20 januari een gratis infosessie over het financiële plaatje van jouw bouwproject. Met onder meer antwoord op de volgende vragen:

  • Welke impact heeft de woonbonus?
  • Wat verandert er qua premies?
  • Welke evolutie kennen de vastgoedprijzen?
  • Drijft energiezuinig bouwen de kosten omhoog?

In 40 minuten helpt Tony Van Asch, financieel expert, je inschatten of (ver)bouwen haalbaar is voor jou. De infosessie is gratis, maar je moet je wel op voorhand inschrijven.

> Schrijf je hier in

Gratis (ver)bouwgids

Ook een must én gratis voor iedere (ver)bouwer: het bouw- en renovatieboek Verstandig Bouwen & Renoveren.

Reserveer jouw exemplaar en kom hem oppikken op de beurs!

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/bouwbeurzen/bouwreno-antwerpen/profiteer-van-gratis-advies-op-de-eerste-bouwbeurs-van-2019/