livios logo

Wonen 2020: trends, nieuwe technieken en professioneel advies

Op zoek naar ideeën om te (ver)bouwen, te renoveren of je woning opnieuw in te richten? Wil je graag je interieur opfrissen of je huis uitbreiden? Ben je gek op hout en natuurlijke materialen? Wonen Mechelen is dé beurs voor iedereen die (ver)bouwt om te wonen.

Van 25 januari tot 2 februari 2020 kan je terecht in de Nekkerhal in Mechelen tijdens de nieuwste editie van Wonen. Je ontdekt er de laatste trends, de nieuwste technieken en krijgt er professioneel bouwadvies.

Meer dan 200 exposanten

Op Wonen kan je je 9 dagen lang bij meer dan 200 exposanten laten verleiden door slimme domotica, trendy keukens en badkamers, energiezuinige bouwprocedés, nieuwe bouwmaterialen, stemmige verlichting, uitgebreide interieurcollecties … en tegelijk persoonlijk advies krijgen.

Je vindt op Wonen niet alleen alle bouwmaterialen, -producten en -technieken, maar ook de vakmensen en specialisten die ze kunnen installeren. Van bakstenen, hout, parket tot trappen, badkamers, keukens over verwarming en elektrische installaties ...

Na je bezoek ga je ongetwijfeld naar huis met tonnen inspiratie en tips om meteen in de praktijk om te zetten. Een volledige exposantenlijst vind je op www.wonen.eu.

Foto Bouw- en interieurbeurs Wonen Mechelen
  

Foto Bouw- en interieurbeurs Wonen Mechelen
  

Gratis professioneel advies en infosessies

Op zoek naar professioneel en persoonlijk bouwadvies? Wonen helpt je hierbij, want bouwen of verbouwen is complex. De wetgeving verandert, energienormen verstrengen, technieken en materialen worden steeds performanter … Specialisten staan klaar om je gratis wegwijs te maken.

Voor al je vragen kan je via de website een afspraak maken met de specialist van je keuze, die je 20 minuten lang gratis persoonlijk advies geeft óf je kan op de beurs een van de vele infosessies volgen.

Open-Houtbouw-Dag

Op zondag 9 februari, een week na Wonen, vindt de Open Houtbouwdag plaats. Dan kan je van 10u tot 16u op diverse plaatsen in Vlaanderen, woningen en/of werven gaan bekijken van bouwbedrijven die gespecialiseerd zijn in houtskeletbouw, CLT en houtmassiefbouw.

Je wordt er verwelkomd door professionelen en kan er terecht met al je vragen over bouwen met hout. De volledige lijst met de te bezoeken woningen en werven vind je op www.wonen.eu.

Vraag nu gratis tickets aan om Wonen te bezoeken. 

-------------------

Meer over:
Help ook andere bouwers en verbouwers op weg en deel dit artikel:

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/bouwbeurzen/wonen-mechelen/wonen-2020-trends-nieuwe-technieken-en-professioneel-advies/