VIDEO: Van de lage landen naar een villa in de heuvels van Californië

Wie hard werkt, wordt duidelijk beloond. Dat zien we aan het stulpje van Nederlander Reinout Oerlemans. De man is nog geen vijftig jaar oud, maar heeft al heel wat op zijn palmares staan: acteur, televisiepresentator, regisseur en producent. Bovendien richtte hij het internationaal bekende productiehuis Eyeworks op. En dan kan je je wel een luxestulpje veroorloven... 

Oerlemans bewoont met zijn vrouw en vier kinderen een villa in het Californische Beverly Hills. De vijf slaapkamers en zes badkamers zijn dus geen overbodige luxe. Maar de villa heeft nog veel meer te bieden...

600 m² exclusiviteit

Met een bewoonbare oppervlakte van meer dan 600 m² kan je al heel wat doen. Een uitgebreide keuken, zithoek en woonkamer ontbreken dus zeker niet. De garage is voldoende groot om een hele resem wagens te herbergen. En daarbovenop beschikt deze villa ook nog over een bar, fitness, massageruimte, privécinema en een ontspanningsruimte met pooltafel.

Om al die leefruimtes van een gezonde portie daglicht te voorzien, koos de architect voor dakkoepels en grote ramen. Die laatste zijn bovendien mooi meegenomen als je een uitzicht hebt over de Sunset Strip van Hollywood.

 

 

Infinity pool

Aan het zwembad is er een ruime keuze aan ligstoelen voor wie optimaal van het zonnetje wil genieten. Afkoeling vind je in het enorme zwembad, ook wel infinity pool genoemd omdat het lijkt alsof het zwembad geen einde heeft.

Fenomenaal uitzicht

Ook buiten werd de nodige inrichting voorzien: een loungezetel en bar zorgen 's avonds voor de gezelligheid. De terrashaard maakt het helemaal compleet, om nog maar te zwijgen van het fenomenale uitzicht. 

 

 

Bron: Roomed.nl 
Foto's: Ben Bacal Estates

Concrete House

Concrete House
  • Nieuwbouw
  • Modern/Hedendaags
  • Betonbouw
Bekijk woning

Verelst Woningbouw en Renovatie

Verelst Woningbouw en Renovatie
  • Nieuwbouw
  • Modern/Hedendaags
  • Traditioneel
Bekijk woning