Tools voor een geslaagd (ver)bouwavontuur

De kerstvakantie staat voor de deur. Ben je aan wat ontspanning toe, maar wil je jouw (ver)bouwavontuur niet helemaal links laten liggen? Met deze zes tools start je het nieuwe jaar 100% voorbereid!

1. Ontvang gratis documentatie

Op zoek naar een nieuwe keuken? Dankzij de gratis folders van onze partners doe je meer inspiratie op voor jouw project.

Foto: Dovy Keukens  

Op zoek naar een nieuwe keuken? Of heb je plannen om je badkamer in het nieuw te steken? Dankzij de gratis folders van onze partners doe je meer ideeën en inspiratie op voor jouw project.

Bestel hier je gratis folders voor meer informatie over bepaalde producten of firma’s.

2. Bereken kostprijs nieuwbouw

Hoeveel kost een nieuwbouw? En is het betaalbaar? Dit zijn twee vaak gestelde vragen. Met onze nieuwbouwcalculator bereken je welk budget je nodig hebt, hoeveel je moet lenen en hoeveel je maandelijks afbetaalt.

Bereken het hier.

3. Modelcontracten

Afspraken zwart op wit zijn essentieel. Of je nu een woning huurt of een aannemer inschakelt.

Foto: Livios  

Afspraken zwart op wit zijn essentieel. Of je nu een woning huurt of een aannemer inschakelt. Wij helpen je op weg met onze modelcontracten. .

Download ze hier.

4. Verhuisplanner

Woning gehuurd, gekocht of gebouwd? Tijd om je spullen in te pakken en je nieuwe stekje in te richten. Maar bij een verhuis komt meer kijken dan je denkt. Je moet duizend en een dingen voorbereiden. Met onze verhuisgids plan je alles tot in de kleinste details.

Vraag je gids op maat aan.

5. Premielinker

Verbouwingswerken gepland? Met premies kan je flink besparen.

Foto: Getty Images  

Verbouwingswerken gepland? Met premies kan je flink besparen. Maar wanneer heb je recht op een premie? Via onze premielinker geef je je postcode en project in en je ontdekt meteen voor welke premies je in aanmerking komt.

Naar de Premielinker!

6. Checklists

Heb je aan alles gedacht voor jouw project? Controleer het met onze handige checklists afgestemd per thema: van leningen en ruwbouwwerken tot keukens en tuinaanleg. De lijsten zijn niet volledig, maar wel een handige leidraad. Kan jij alle puntjes afvinken?

Naar de checklists!

Sibomat NV

Sibomat NV
  • Nieuwbouw
  • Modern/Hedendaags
  • Houtskeletbouw
Bekijk woning

Thuis Best Woningbouw

Thuis Best Woningbouw
  • Nieuwbouw
  • Modern/Hedendaags
  • Traditioneel
Bekijk woning

Producten

Hoeveel kost een houtskeletbouw?

Dewaele Woningbouw

Hoeveel kost een houtskeletbouw?