Gratis tickets voor Hout en Groen Wonen

Op zaterdag 8 en zondag 9 november strijkt in de Antwerpse Waagnatie de beurs Hout en Groen Wonen neer: dé Vlaamse referentie over ecologisch bouwen, houtbouw, lage-energiewoningen en gezond wonen. Wij schenken 10 duotickets weg!

Heel de ecobouw onder één dak

Foto: Hout en Groen Wonen  

Op Hout en Groen Wonen kan je terecht voor een brede waaier aan thema's: van houtskeletbouw over groendaken, van natuurverven tot de laatste pelletketels. Als het ook maar iets met bio-ecologisch bouwen en gezond wonen te maken heeft, vind je het hier! Het ideale moment om een praatje te slaan met fabrikanten, installateurs en bouwbedrijven. Er staan ook verschillende voordrachten op het programma. Zeker de moeite dus om eens een kijkje te komen nemen!

Win een duoticket

Dankzij Livios is de toegang gratis. Tenminste, als je er snel bij bent. Mail je naam en je adres naar info@livios.be. De tien snelste lezers krijgen een duoticket! Te laat: ze zijn de deur uit!

Meer weten?

Meer informatie vind je op de website www.houtengroenwonen.be. Meer weten over milieuvriendelijk bouwen en gezond wonen? Neem dan zeker een kijkje in onze rubriek Bio-ecologisch bouwen.

Ecohuis

Ecohuis
  • Nieuwbouw
  • Modern/Hedendaags
  • Houtskeletbouw
Bekijk woning

Arkana

Arkana
  • Nieuwbouw
  • Modern/Hedendaags
  • Houtskeletbouw
Bekijk woning

Producten

De Koevoet: het ecologisch magazine rond duurzaam bouwen

Dialoog vzw

De Koevoet: het ecologisch magazine rond duurzaam bouwen