Ontdek gratis alles over passief bouwen

Foto: Passiefhuis - Platform vzw  
Foto: Passiefhuis Platform  

Ga je bouwen of verbouwen en heb je grote ambities wat de energieprestaties betreft? Dan mag je de beurs PassiveHouse van nu zaterdag 12 en zondag 13 september in geen geval missen. Meer dan 100 gespecialiseerde exposanten staan klaar in de gebouwen van Tour & Taxis om op al je vragen te antwoorden.

PassiveHouse kent in heel de Benelux zijn gelijke niet. De beurs richt zich uitsluitend op energiezuinig bouwen en wonen en laat daarbij geen enkel thema onaangeroerd. Je kan er terecht bij architecten, aannemers, installateurs, leveranciers, studiebureaus en publieke organisaties.

Gratis advies

Op zondag (om 14.00u) is er ook een panel van passiefhuisbewoners waarbij je terecht kan voor onversneden praktijkervaringen. Heb je bouwplannen, dan kan je bovendien gratis planadvies krijgen voor een passiefhuis of een renovatie tot lage energiewoning. Neem daarom gerust je bouwplan en eventueel ook je architect mee als je gaat.

Doorlopend zijn er toegankelijke lezingen waarin bedrijven en organisaties vertellen over hun ervaringen, producten en diensten. Passiefhuis-Platform staat dan weer stil bij het passieve schrijnwerk en de ventilatie, de verwarming en de certificatie van passiefhuizen.

Winnen

Tijdens de beurs kan je deelnemen aan twee wedstrijden. Zo vallen er twee gratis weekends in een passiefhuis te winnen en maak je kans op maar liefst 5.000 euro aan keramische binnenstenen en isolatiemateriaal.

Praktisch

Tour & Taxis Brussel
Zaterdag 12 en zondag 13 september ‘09
Doorlopend van 10.00u tot 18.00u
Gratis inkom
Er is kinderopvang voorzien
www.passivehouse.be

Sibomat NV

Sibomat NV
  • Nieuwbouw
  • Modern/Hedendaags
  • Houtskeletbouw
Bekijk woning

Bostoen

Bostoen
  • Nieuwbouw
  • Modern/Hedendaags
  • Traditioneel
Bekijk woning

Producten

Vasco, ruim 30 jaar dé vloerverwarmingsspecialist

Vasco

Vasco, ruim 30 jaar dé vloerverwarmingsspecialist

Kimblokken, isolerend en dragend tegelijk

Ytong

Kimblokken, isolerend en dragend tegelijk