Ga gratis naar PassiveHouse via Livios

Ontmoet alle bedrijven die passief en zeer energiezuinig bouwen

Foto: Passiefhuis - Platform vzw  
Foto: Passiefhuis - Platform vzw  
Foto: Passiefhuis - Platform vzw  

Op 11 en 12 september organiseert Passiefhuis Platform in het Brusselse Tour & Taxis, PassiveHouse 2010. Op deze beurs ontmoet je alle bedrijven uit de Benelux die passief en zeer energiezuinig bouwen. Dankzij Livios kan je er gratis naartoe.

De beurs wordt voor de negende keer georganiseerd en is de grootste in de Benelux. Ben je van plan om te bouwen of verbouwen om comfortabeler, klimaatvriendelijker en energiezuiniger te wonen dan vind je hier alle informatie en leveranciers. Voor de bouwprofessional is er een beursdag voorzien op vrijdag 10 september. Het ochtendprogramma wordt er verzorgd in samenwerking met de Bouwunie, het namiddagprogramma door de TD Duurzame Bouwschil (WTCB en Passiefhuis-Platform vzw).

Planadvies

Zaterdag en zondag 11 en 12 september kan je van 10.00 tot 18.00 uur op de beurs meer dan 100 stands bezoeken. PassiveHouse is de uitgelezen kans om kennis te maken met leveranciers, producten, installateurs, architecten en bewoners met kennis van zaken. Bovendien biedt Passiefhuis Platform je lezingen van 30 minuten aan over bouwdetails, passief schrijnwerk, balansventilatie, renovaties naar zeer energiezuinige woningen … Fel gesmaakt zijn de bewonerspanels, waar gezinnen die in passieve woningen leven hun ervaringen vertellen. Ook kan je op de beurs terecht voor planadvies als je eraan denkt om passief te bouwen.

Symposium

Een week eerder op 3 september is er in Brussel het negende PassiveHouse-Symposium, ook een organisatie van Passiefhuis Platform. Dit wetenschappelijk congres richt zich tot alle professionals uit de bouwwereld: architecten, ingenieurs, studiebureaus, installateurs, beleidsmakers en publieke organisaties. Een 25-tal deskundige sprekers uit binnen- en buitenland delen er in hun kennis en ervaring. Onder hen ook professor Wolfgang Feist, grondlegger van het passief bouwen en oprichter van het Passivhaus Institut. Het symposium is dus dé uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Meer info over het symposium vind je hier.

Gratis toegang beurs

Als Livioslezer krijg je gratis toegang tot de beurs (niet voor symposium). Het enige wat je moet doen, is je registeren via www.passivehouse.be. Belangrijk is dat je onder code 134 registreert.
Wie zonder registratie naar de beurs gaat, betaalt 5 euro voor een toegangsticket (professionele dag 10 euro).

Danneels

Danneels
  • Nieuwbouw
  • Rustiek/Klassiek
  • Traditioneel
Bekijk woning

Ecohuis

Ecohuis
  • Nieuwbouw
  • Modern/Hedendaags
  • Houtskeletbouw
Bekijk woning

Producten

Een lage energiewoning of een passiefhuis bouwen? Kies  Low Energy blokken

Ytong

Een lage energiewoning of een passiefhuis bouwen? Kies Low Energy blokken

Vasco, ruim 30 jaar dé vloerverwarmingsspecialist

Vasco

Vasco, ruim 30 jaar dé vloerverwarmingsspecialist

Vragen rond duurzaam bouwen? Krijg advies op maat van specialisten

Kamp C

Vragen rond duurzaam bouwen? Krijg advies op maat van specialisten

Solatube ECO - Voor passiefbouw

Solatube Home

Solatube ECO - Voor passiefbouw

Nul-Energiewoning

Arkana

Nul-Energiewoning