Bis 2012 nieuwigheden: sleutel-op-de-deur

Betaalbaar en ecologisch wonen

Woningen Blavier - Stand 1018

Foto: Blavier  

Woningen Blavier lanceert tijdens bis het budgetvriendelijke eco+woningconcept, waarbij betaalbare energie-efficiëntie centraal staat. De combinatie van de juiste isolatie, energiebesparende technieken en oriëntatie optimaliseren de energieprestatie.

Op de stand van Woningen Blavier maak je kennis met hun gamma betaalbare eco+woningmodellen. Zo is er al een eco+woning vanaf 135.000 euro, inclusief btw, met een K-waarde tussen 25 en 35 en een E-peil tussen 28 en 49.

Woningen Blavier biedt tijdens bis speciale salonvoorwaarden aan bovenop de totaal afgewerkte sleutel-op-de-deur eco+woning. Als je de stand bezoekt met je bouwplannen krijg je bovendien gratis advies over een goed budgetbeheer.

Woningen Blavier NV

Energiezuinige wanden in de kijker

Dewaele Bouwbedrijven - Stand 236

Houtskeletbouw Dewaele pakt uit met twee soorten energiezuinige wanden, een nog scherpere aandacht voor een goede luchtdichtheid en een nieuw soort vloeropbouw.

Bij de energiezuinige wand wordt het houten skelet geïsoleerd met 12 cm minerale wol en zit er 6,4 cm resol-hardschuim in de spouw. Het resultaat is een U-waarde van 0,168 W/m².K. De super energiezuinige variant is eveneens geïsoleerd met 12 cm minerale wol, maar in combinatie met een dubbele laag resol-hardschuimplaten. Goed voor een U-waarde van 0,111. Een doorgedreven aandacht voor luchtdichtheid, verzekert een goede energetische score. Dewaele zet dan ook extra in op het goede thermische ontwerp van bouwknopen.

Door de tussenroostering uit te voeren in balken van LVL (Laminated Veneer Lumber, gelamineerd fineerhout), maakt Dewaele overspanningen mogelijk met een nog grotere stabiliteit en vormvastheid.

Dewaele Bouwbedrijven

Een passiefhuis op jouw maat

Bostoen - Stand 1071

Foto: Bostoen  

Bostoen staat voor gecertificeerde passiefnieuwbouw: zeer lage energiefactuur gecombineerd met heerlijk woon- en leefcomfort. Bostoen bouwt betaalbare passiefhuizen in woonprojecten verspreid over heel Vlaanderen!

Aan jou de keuze: al instapklaar of nog te bouwen. Bostoen bouwt ook passiefhuizen op jouw maat en grond, in elke architecturale stijl, binnen jouw budget en met jouw of onze architect. Alles kan! Ook voor stijlvolle appartementen binnen elk budget en vanuit het concept van levenslang wonen kan je bij Bostoen terecht.

Elk passiefhuis van Bostoen krijgt gegarandeerd het Passiefhuiscertificaat van het Passiefhuis-Platform. Van alle gecertificeerde passiefhuizen in Vlaanderen werd er 38 % gebouwd door Bostoen!

Bostoen

Ontwerp zelf jouw droomwoning

Durabrik - Stand 1164

Foto: Durabrik Bouwbedrijven nv  

De Inspiratieruimte van Durabrik is geen gewone showroom. In de Inspiratiehoek kan je een goed gevulde boekenkast met woonboeken inkijken. Met de inspiratiesoftware Inspiro kan je zelf je droomwoning samenstellen aan de hand van een grote interactieve bibliotheek met woningbeelden. Volgens je eigen smaak kan je foto’s verkennen, bespreken en bewaren.

De Visio is een unieke visualisatietool die je toelaat om jouw toekomstige buurt van dichtbij te verkennen. Met deze tool kan je de verkaveling verkennen in verschillende seizoenen en tijdstippen van de dag. In de materialenhoek kan je ook diverse materialen voelen voor de buitenmuur, vloeren, ... .

Durabrik

Nieuwbouw en renovaties van A tot Z

Victor - Stand 1164

Foto: Victor  

Wil je bouwen of een charmante landelijke hoeve renoveren, maar weet je niet waar te beginnen? Dan ben je bij Victor aan het juiste adres. Victor realiseert op maat en volgens de regels van de kunst elke stijl van nieuwbouwwoning én totaalrenovaties van A tot Z.

Een goede opvolging van het bouwproces is essentieel. Bij Victor kan je terecht bij één aanspreekpunt voor de volledige coördinatie en begeleiding. Zo krijg je meteen zicht op het volledige proces.

Victor garandeert bovendien een vaste prijs en timing. Dit alles wordt samengevat in de Bouw Blij Garantie, uniek in de sector.

Victor

Neem tien jaar voorsprong!

T.Palm - Stand 1328

Foto: T.PALM SA  

Je stelt terecht hoge eisen wanneer het gaat om het (ver)bouwen van jouw energiezuinige woning. Kies je voor lage energie of resoluut voor passief? Bij T.Palm zijn we hier heel actief mee bezig!

In Heusy, Verviers staat onze eerste nulenergie-kijkwoning. Dit prototype is zowel qua technieken als qua inrichting en afwerking ons visitekaartje. Kom hier zelf na afspraak ons vakmanschap ontdekken.

T.PALM was altijd al een koploper. Ook wat energiezuinigheid betreft, zijn we de energiereglementering steeds voor. Honderden klanten genieten al van de technologische vooruitgang door te kiezen voor onze lage-energiewoningen en passiefhuizen.

T.Palm

Een eigen woning vandaag? Het kan!

Woningbouw Huyzentruyt - Stand 1248

Met het nieuwe Modus woonconcept biedt Woningbouw Huyzentruyt de oplossing voor een betaalbare en vooral haalbare nieuwbouwwoning. Een moderne en volledig uitgeruste woning aan een prijs waarvoor je vaak niet eens een – veelal verouderde - rijwoning kan kopen.

Foto: Groep Huyzentruyt nv  

Een Modus woning is een duurzame en moderne nieuwbouwwoning, opgetrokken met hoogwaardige materialen en technieken, aangepast aan de verwachtingen van een breed publiek: starters en jonge gezinnen, singles met en zonder kinderen, actieve medioren en senioren,...

Modus woningen zijn volwaardige, en gevarieerde woningontwerpen met een verzorgde afwerking en een goede energieprestatie aan een uitzonderlijk scherpe prijs, geschakeld gebouwd in aangename verkavelingen. Nieuwbouw is nu toegankelijk voor budgetten van €200.000 grond, woning en kosten inbegrepen. Grote glaspartijen zorgen voor een optimale lichtinval. Binnen en buiten vloeien naadloos in elkaar over. Bovendien kan elke woning worden ingedeeld volgens voorkeur van de klant.

Woningbouw Huyzentruyt

Splendid woningbouw

Splendid woningbouw
  • Nieuwbouw
  • Modern/Hedendaags
  • Traditioneel
Bekijk woning

Danneels

Danneels
  • Nieuwbouw
  • Rustiek/Klassiek
  • Traditioneel
Bekijk woning

Producten

Kies voor onze nieuwbouwwoningen

Bostoen

Kies voor onze nieuwbouwwoningen

Kies voor een groot bouwproject: veel troeven, geen stress!

Splendid woningbouw

Kies voor een groot bouwproject: veel troeven, geen stress!

Blavier, garantie voor kwaliteit en tevredenheid.

Blavier

Blavier, garantie voor kwaliteit en tevredenheid.

Mijn project Sleutel-op-de-deur helpt je bouwen. Bestel het nu

Verstandig Bouwen

Mijn project Sleutel-op-de-deur helpt je bouwen. Bestel het nu

Verbouwingen / aanbouw: van kleine renovatie tot uitbreiding van uw woning

Hustings Bouwgroep

Verbouwingen / aanbouw: van kleine renovatie tot uitbreiding van uw woning

Uw droomwoning in 9 stappen

Livingwood

Uw droomwoning in 9 stappen