Nieuwsbrief

Abonneer je gratis op de wekelijkse Livios-nieuwsbrief over bouwen, renoveren, klussen, premies en alles wat interessant kan zijn voor je (ver)bouwproject.

Meer weten over nieuwsbrief

Gratis brochures

Ben je op zoek naar meer informatie over bepaalde producten of firma's? Bestel dan hier documentatie van onze partners en laat ze gratis thuis bezorgen.

Meer weten over gratis brochures

Vraag en antwoord

Zit je met een vraag over je (ver)bouwproject? Stel ze dan nu aan onze redactie en krijg gegarandeerd een gefundeerd antwoord.

Meer weten over vraag en antwoord

Modelcontracten

Afspraken zwart op wit zijn bij elk project het halve werk. Wij zetten je op weg met onze modelcontracten. Van een architectencontract tot de huuropzeg.

Meer weten over modelcontracten

Premies en subsidies

Geef je gemeente in, selecteer een activiteit en vind een compleet overzicht van de premies waar je recht op hebt.

Meer weten over premies en subsidies

Zoek productinfo

Ben je op zoek naar productinformatie van onze partners? Neem dan een kijkje in ons aanbod en laat je inspireren.

Meer weten over zoek productinfo

Zoek een bedrijf

Hier kan je terecht voor productinformatie, contactgegevens, opendeurdagen en meer relevante informatie over allerhande bouwpartners.

Meer weten over zoek een bedrijf

Interactieve tools

Een woonkrediet voorbereiden, een badkamer ontwerpen, energieverbruik berekenen, ... Ga aan de slag met de interactieve tools op Livios.

Meer weten over interactieve tools

Huizen kijken

Bouwstijlen vergelijken voor jouw droomwoning? Laat je inspireren door tal van realisaties vooraleer je een keuze maakt.

Meer weten over huizen kijken

Agenda

Steek je graag zelf de handen uit de mouwen? Bekijk hier het opleidingaanbod van Livios en geef je (ver)bouwproject een boost.

Meer weten over agenda

Magazines

Vanaf eind januari kan je hier de gloednieuwe Livios-magazines over badkamer, keuken, renovatie, nieuwbouw, energie en tuin aanvragen.

Meer weten over magazines