livios logo

Agenda

Werfbezoek op afspraak in Zoersel.

De afgelopen open-huis-dagen waren volgeboekt, en bezoekers vonden het fijn om een volledig afgewerkte Arkana-woning te kunnen bezoeken. Ter plaatse kreeg men een woordje uitleg van de architect, en ook de bewoners getuigden over hoe ze hun nieuwbouwwoning ervaren.

Hebt u dit gemist?  Bekijk dan onze talrijke foto-reportages voor meer inspiratie.

Ook een werf in opbouw is interessant om te bezoeken, aangezien u dan effectief de gebruikte materialen en de werken in uitvoering kan bekijken. Een ideale fase om onze werkwijze in de praktijk toe te lichten.

Binnenkort stellen we een werf in Zoersel voor u open.

De montage van het houten skelet is einde september gestart, en tijdens het open-werf-weekend zal de chape vermoedelijk reeds geplaatst zijn.

Het ontwerp

Omwille van de oriëntatie en het mooie zicht naar de omgeving, is getracht de bouwzone voornamelijk in de breedte zoveel mogelijk te benutten.

Door de gevelopeningen zorgvuldig te kiezen worden de leefruimtes doorheen de hele dag voorzien van oost-, zuid- en west-zon. De screens garanderen een optimaal binnenklimaat.

Alle functies, zo ook een carport en een tuinberging, zijn geïntegreerd in het architecturaal volume.

De binnenruimtes zijn parallel langs elkaar geschakeld. Daarbij vormt de trap een buffer tussen de eetkeuken en de zithoek. Ondanks deze ruimtelijke scheiding, vinden de functies hun connectie via bewust ontworpen looplijnen en zichtassen.

Wilt u deze woning in Zoersel bezoeken? Maak dan tijdig een afspraak.

Mocht u liever op een ander ogenblik een bezoek aan  een nieuwbouwwoning in uitvoering wensen, dan kan dat natuurlijk. We bekijken welke woning qua stijl of regio u het meest aanspreekt, en plannen een bezoekje in.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

bouwteam Arkana

Opendeurdag

Za 23 okt tot zo 24 okt
Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/agenda/rubriek-53347/sleutel-op-de-deur/type-1/opendeurdag/activiteit-4654/werfbezoek-op-afspraak-in-zoersel/