livios logo

Verbouwen? Vergeet je comfort niet!

Ga je binnenkort renoveren? Dan is de verleiding groot om er in te vliegen en je woning hier en daar te verbouwen. Toch pak je dit best gecoördineerd aan. En daar kan de Comforttool jou bij helpen. Deze tool geeft jou in vijf minuten tijd een beter zicht op welke ingrepen nodig zijn om je woning aan te passen aan jouw comfortbehoeften en -wensen.

  • Snel en eenvoudig: Breng in 5 minuten het renovatiepotentieel van je woning in kaart.
  • Advies op jouw maat: Kom te weten welke verbeteringen belangrijk zijn voor jouw comfort in jouw woning.
  • Inzichtelijk en effectief: Een goede voorbereiding is het halve werk! Gebruik je persoonlijk rapport als basis voor je renovatieproject en stap goed voorbereid naar je architect, makelaar of aannemer.

Deze tool kwam tot stand in samenwerking met UHasselt – Faculteit architectuur en kunst.

Hoe werkt de Comforttool?

De Comforttool geeft concrete actiepunten voor een beter comfort in jouw woning. Dit zijn de vier stappen die je doorloopt:

  1. Vertel waar je woont. Ga je iets verbouwen en waarom?
  2. Beschrijf hoe je droomwoning eruitziet.
  3. Beoordeel hoe het werkelijk gesteld is met het comfort in je huidige woning.
  4. Onderneem actie: je krijgt een visuele voorstelling van de punten waarop het comfort in jouw woning beter kan. Bij elk actiepunt krijg je van Livios nog informatie op maat. De ideale basis voor een doordacht renovatieplan.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/comforttool/?utm_source=Livios&utm_medium=Website&utm_campaign=Interactieve-blok-Verbouwen?-Vergeet-je-comfort-niet!