livios logo

Gratis brochures

Checklist voor een optimale elektrische installatie

Checklist voor een optimale elektrische installatie

Voeg toe

Inhoud

Hoeveel stopcontacten en schakelaars heb je nodig? Waar moeten ze komen? Wil je de gordijnen, rolluiken, zonwering, ventilatie, … elektrisch sturen? En vanop welke plaats? Het zijn vragen waar je best goed over nadenkt vóór je (ver)bouwt. Van schakelaars en stopcontacten over dimmers en ledstrips tot USB-laders, thermostaten en rolluiksturing: alles wat je nodig hebt om je woning elektrisch uit te rusten, vind je in het assortiment van Niko.

Afwerkingen voor élke stijl, ook de jouwe Niko heeft 3 reeksen afwerkingen voor je schakelmateriaal: Niko Pure, Niko Intense en Niko Original. Elke afwerking is tijdloos, gemaakt van duurzame materialen. De kleuren van de afdekplaten en functies combineer je naar wens. Een andere afwerking / kleur in je badkamer en woonkamer? Alles is mogelijk. Je kiest voor opvallend, voor subtiel of zelfs voor een bijzonder materiaal.

Ben je na enkele jaren uitgekeken op je schakelaars? Dan vervang je ze in een handomdraai door een nieuw kleurtje of nieuw design.

Deze folders zijn interessant voor jou


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/gratis-brochures/rubriek-1306/elektriciteitsinstallatie/folder-1051/checklist-voor-een-optimale-elektrische-installatie/