livios logo

Gratis brochures

Niko Home Control - Je huis werkt beter met Niko

Niko Home Control - Je huis werkt beter met Niko

Voeg toe

Inhoud

Comfortabeler wonen, veiliger leven en tegelijkertijd een pak energie besparen. Niko Home Control is de nieuwe elektrische installatie waarmee je vanop een centrale
plaats in huis en zelfs van overal ter wereld je verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, airconditioning en gordijnen bestuurt en de controle over je voordeur bewaart. En dat in een strak en tijdloos design.

Tijd voor een nieuwe elektrische installatie
Gsm’s en smartphones verdrongen de klassieke telefoon. iPods en mp3-spelers stootten de cd van de troon. Door Whatsapp en andere apps hoort sms’en nu al in het museum thuis. We leven in een digitaal tijdperk waarin technologie altijd sneller evolueert. We zijn altijd en overal online.

Maar wat gebeurde er ondertussen met de elektrische installatie? Weinig: de opbouw en de mogelijkheden van het elektriciteitsnetwerk veranderden de laatste 30 jaar bijna niet. Bizar, want onze manier van leven en hoe we met de rest van de wereld communiceren, evolueerden enorm. Voor Niko is het tijd voor verandering én verbetering. Niko Home Control verlegt de grenzen van de elektrische installatie op het vlak van comfort, veiligheid, gebruiksgemak en energieverbruik.

Vaste waarde
Niko is als marktleider een vaste waarde in België. In de rest van Europa hebben we voet aan de grond. Innovatie staat centraal in alles wat we doen. Zeker bij Niko Home Control, dat we voortdurend aan de nieuwste trends aanpassen.

Altijd verbonden
Een elektrische installatie die altijd verbonden is? Die geeft je heel wat voordelen. Je weet altijd en overal wat er in je huis gebeurt, en je bedient je verlichting, rolluiken, zonwering, … met je smartphone. Je verbindt je installatie ook met andere slimme systemen in je woning. Hieronder zie je een greep uit de merken die hun systemen al op Niko Home Control hebben afgesteld. Ontdek ze allemaal op www.niko.eu.

Deze folders zijn interessant voor jou


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/gratis-brochures/rubriek-1306/elektriciteitsinstallatie/folder-1052/niko-home-control-je-huis-werkt-beter-met-niko/