livios logo

Gratis brochures

Cork Wood Stone - Zwevende klikvloeren

Cork Wood Stone - Zwevende klikvloeren

Voeg toe

Inhoud

Kurk is een veelzijdig materiaal met ongekende kwaliteiten. Een natuurproduct in essentie en gewonnen uit de schors van de kurkeik-boom. Een regenererend materiaal en in heel veel producten van Santana vormt kurk de basis van alles. Puur dan wel verwerkt, maar even goed gecombineerd met andere materialen zoals hout of steen. Altijd op en top duurzaam, werkt Santana bij voorkeur met natuurlijke materialen die 100 procent recycleerbaar zijn.

ZWEVENDE VLOER
Klikvloeren zijn ideaal voor renovaties, want zonder dat je bestaande vloeren hoeft uit te breken of te behandelen - mits die redelijk vlak zijn - heb je in enkele klikken een afgewerkte én warm aanvoelende vloer. Ook in nieuwbouw is dit een handzaam, dankbaar én duurzaam product om snel een ruimte aan te kleden. Een optimaal sfeervol woonklimaat bereik je in een handomdraai dankzij het enorme scala aan mogelijkheden - prints, tinten en kleuren - kan je naar eigen smaak het interieur van je dromen creëren.

KIEZEN VOOR SANTANA
• ruim aanbod van natuurlijk geïnspireerde vloeren en wanden
• puur Belgisch en meer dan 30 jaar ervaring
• professioneel en pasklaar advies op maat in inspirerende showrooms
• eigen plaatsingsdienst die je alle zorgen uit handen neemt

Deze folders zijn interessant voor jou


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/gratis-brochures/rubriek-53400/vloermaterialen/folder-1007/cork-wood-stone-zwevende-klikvloeren/