livios logo

Gratis brochures

Cork - Vaste kleefkurk voor vloer en wanden

Cork - Vaste kleefkurk voor vloer en wanden

Voeg toe

Inhoud

Kurk is zoveel meer dan aankleding. Het is een warmhartig materiaal om van je huis een thuis te maken. Op vloeren of wanden en in de stijl die jij verkiest, zorgt kurk altijd voor warmte, karakter en rust. Honderd procent natuurlijk. En duurzaam bovendien. Van plaatsing tot onderhoud, biedt kurk je een leven zonder zorgen. Ontdek het ruime assortiment en de unieke voordelen van Santana.

KLEEFKURK
Door de minimale diktes van kleefkurk kan die moeiteloos op elke vlakke ondergrond worden gelijmd, van vloer tot wand. Een gedroomd materiaal voor renovaties waar je bestaande vloeren enkel nog moet egaliseren. Ook in nieuwbouw is dit een handzaam, dankbaar én duurzaam materiaal om wanden en vloeren mee te bekleden.
Een optimaal sfeervol woonklimaat bereik je in een handomdraai en dankzij het enorme scala aan mogelijkheden - prints, tinten en kleuren - kan je naar eigen smaak je interieur van je dromen creëren.

KIEZEN VOOR SANTANA
• ruim aanbod van natuurlijk geïnspireerde vloeren en wanden
• puur Belgisch en meer dan 30 jaar ervaring
• professioneel en pasklaar advies op maat in inspirerende showrooms
• eigen plaatsingsdienst die je alle zorgen uit handen neemt

Deze folders zijn interessant voor jou


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/gratis-brochures/rubriek-53400/vloermaterialen/folder-1008/cork-vaste-kleefkurk-voor-vloer-en-wanden/