livios logo
Filters ×

Filters

Zoek op

Zeer energiezuinige houtskeletwoning ARKANA in Zoersel


Adres
2980 Zoersel
Type nieuwbouw
Bouwstijl modern/hedendaags
Bouwwijze houtskeletbouw
Prijsklasse op aanvraag
Arkana bouwt in Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant

“Het vertrouwen dat we van bij de aanvang hadden in Arkana, is alleen maar sterker geworden.” Familie Laurijs

Het koppel koos heel bewust voor houtskeletbouw omwille van het gezonde binnenklimaat dat dit bouwprocédé meebrengt. De bouwvrouw: “Eerst ben ik er online over gaan lezen. Vrij snel kwamen we terecht op de website van Arkana, de specialist in laagenergetische houtskeletbouw. Er stond veel informatie en een positief verhaal op hun website. Mijn partner en ikzelf gaan vaak op ons gevoel af, niet uitsluitend, maar het speelt toch een grote rol. De referenties van Arkana spraken ons ook veel meer aan dan de architectuur die we bij andere bouwbedrijven zagen.”.

Deze woonst is uiteraard helemaal mee met zijn tijd. Dat typeert niet alleen Arkana, het was ook de uitdrukkelijke wens van de bouwheer. Er is een warmtepomp met geothermische boringen voorzien, die ook kan koelen. Er is ook een balansventilatie D geplaatst. “Zelfs ons kattenluik is laagenergetisch want luchtdicht”, lacht mevrouw. “We hebben het moeten bestellen in de VS.”

Bouwen met Arkana

De bouwvrouw is zeer tevreden over de samenwerking met Arkana. “Ze werken uiterst professioneel. Zo duurde de eerste planbespreking een vijftal uur, waardoor ons geen enkele onaangename verrassing wachtte tijdens en na de bouw. De werfleider was altijd bereikbaar of belde ons steeds binnen het uur terug. Nu, acht maanden na de oplevering, wordt ons dossier nog steeds opgevolgd. Het vertrouwen dat we van bij de aanvang hadden, is zo alleen maar sterker geworden.”

> Bekijk hier de volledige reportage van dit project

> Wenst u een werf in opbouw te bezoeken?

> Download hier onze brochure.

> Bezoek vrijblijvend onze open-werfdagen!


Andere woningen van Arkana


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/huizen-kijken/woning-696/zoersel/