livios logo
Filters ×

Filters

Zoek op

Een BEN-woning op maat van ons gezin!


Adres
2480 Dessel
Type nieuwbouw
Bouwstijl modern/hedendaags
Bouwwijze houtskeletbouw
Prijsklasse op aanvraag
Arkana bouwt in Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant

Patrick De Jaegher en Marleen Smekens realiseren
halfopen houtskeletbouw in Dessel
“Op maat van ons gezin met veel respect voor onze eigenheid”

“Met het grootste respect voor onze eigenheid, vertaalde Arkana onze ideeën naar een uniek en doordacht ontwerp. Hiervoor moet je als bouwfirma vooral goed luisteren naar je klanten. De ambitie om het buitenleven en onze prachtige tuin maximaal naar binnen te halen, is uitstekend gelukt.” Voor Patrick De Jaegher was het de derde keer dat hij een nieuwbouwwoning realiseerde. De samenwerking met Arkana ervaart hij als een schot in de roos.

Het nieuw samengestelde gezin van Patrick De Jaegher en Marleen Smekens uit Dessel telt vier kinderen. “Zowel mijn eigen woning als die van echtgenote was te klein voor zo’n grote bende”, vertelt Patrick. “De bouw van onze nieuwe woning moest voor ons dan ook snel vooruitgaan, meteen de belangrijkste reden waarom we hebben gekozen voor houtskeletbouw. Terwijl de bouw van een traditionele woning al snel langer dan een jaar in beslag neemt, is de volledige klus bij houtskeletbouw op een negental maanden geklaard.”

Transparantie omtrent budget

Toen het ontwerp op punt stond en de belangrijkste technische knopen waren doorgehakt, kregen Patrick en Marleen een helder zicht op de finale kostprijs. “We hadden het budget met Arkana grondig doorgesproken. Dankzij de gedetailleerde offerte hadden we een duidelijk zicht op de prijs van het basisproject, met daarnaast mogelijke supplementen voor vrijblijvende opties. Deze werkwijze creëert transparantie, waardoor je nooit voor onaangename verrassingen staat.”

> Wenst u een werf in opbouw te bezoeken?

> Download hier onze brochure.

> Bezoek vrijblijvend onze open-werfdagen!


Andere woningen van Arkana


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/huizen-kijken/woning-699/arkana/