livios logo
Filters ×

Filters

Zoek op

BEN-woning ARKANA in Vilvoorde


Adres
1910 Vilvoorde
Type nieuwbouw
Bouwstijl modern/hedendaags
Bouwwijze houtskeletbouw
Prijsklasse op aanvraag
E-peil 24
S-peil S 24
Arkana bouwt in Antwerpen, Brussel, Limburg, Vlaams-Brabant

'Steeds vaker wordt gekozen voor groen bouwen: het is beter voor het milieu en bovendien ook voordelig voor het budget. We bekijken een Bijna Energie Neutrale houtskeletwoning nabij Brussel.
De unieke architectuur springt onmiddellijk in het oog: tussen de rijhuizen steekt een zwevend onderdeel uit. Dit zwevend onderdeel, bekleed met donkere gevelsteen, zorgt voor beschutting voor de carport en de ingang.

“We hebben in een rijhuis gewoond”, zet de bouwheer in. “Maandelijks stapelden de rekeningen voor elektriciteit en verwarming op, en dat werden we beu. Dus zijn we op zoek gegaan naar een stuk grond met de bedoeling om energiezuinig te bouwen.”
“Arkana bouwt energiezuinige houtskeletwoningen”, licht de firma toe. “Met een houtskeletbouw kan je je veel beter aan de energienormen houden. Bovendien staat het meer vrijheid en flexibiliteit toe, waardoor je er makkelijker open ruimtes mee kan maken. Die open ruimtes en lichtheid waren één van de wensen van de bouwheer en bouwvrouw. Tot slot verhoogt een houtskeletbouw het comfortgevoel van de bewoners.”

“Van het eerste ontwerp tot en met het interieur heeft Arkana voor de gepaste begeleiding gezorgd. Elk project dat wij leveren is volledig op maat en afgestemd op de specifieke wensen van de klanten. Bij ons krijg je een totaalpakket.”

“Wij zijn van in het begin zeer goed begeleid”, beaamt de bouwvrouw. “Wij reizen enorm veel voor het werk. Het was dus heel erg leuk dat Arkana ons project zo goed heeft opgevolgd. Wij moesten eigenlijk nog amper aan iets denken: Arkana en de architect waren overal in betrokken. Zij hebben ons alles helpen kiezen.”

'Aan alles was gedacht, we moesten zelf nog amper aan iets denken' FAMILIE VRANKEN

> Bekijk hier de volledige reportage van dit project

> Wenst u een werf in opbouw te bezoeken?

> Download hier onze brochure.

> Bezoek vrijblijvend onze open-werfdagen!


Andere woningen van Arkana


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/huizen-kijken/woning-700/arkana/