livios logo
Filters ×

Filters

Zoek op

Strakke moderne woning aan een betaalbare prijs


Adres
3520 Zonhoven
Type nieuwbouw
Bouwstijl modern/hedendaags
Bouwwijze traditioneel
Prijsklasse op aanvraag
Totale oppervlakte 200 m²
Thuis Best Woningbouw bouwt in Antwerpen, Brussel, Limburg, Luik, Vlaams-Brabant

Thuis Best Woningbouw is specialist in 'sleutel op de deur' woningen. Wij brengen 30 jaar bouwervaring mee en zorgen voor een complete service en begeleiding.  Een hoge kwaliteit én betaalbare prijs.

Indeling van de woning

Deze strakke moderne woning is het perfecte voorbeeld van betaalbaar én comfortabel bouwen! De woning is voorzien van alle comfort en heeft een minimalistische indeling. 

Op het gelijkvloers kom je binnen in een inkomhal met een apart toilet en open leefruimtes. De ruime woonkamer, eetkamer & open keuken vormen één onmiskenbaar geheel waarin het gezin centraal staat. Daarnaast vinden we in deze woning ook een ruime inpandige garage, die ook dienst kan doen als wasplaats.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers met elk een rechtstreekse toegang tot de badkamer die handig is opgedeeld in twee private ruimtes met gemeenschappelijk gebruik van de douche. De bovenverdieping geeft tevens de mogelijkheid een hobby of werkkamer in te richten van maar liefst 30m² of een extra slaapkamer te voorzien. 

De strakke inrichting is bovendien in perfecte harmonie met de buitenkant. Een pareltje te midden van de groene omgeving in Zonhoven.

Bekijk nog meer moderne woningen

Download de brochure en prijslijst

Contacteer ons voor meer informatie

Thuis Best Woningbouw

Andere woningen van Thuis Best Woningbouw


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/huizen-kijken/woning-734/thuis-best/