livios logo
Filters ×

Filters

Zoek op

Pure pastoriestijl in Pepingen


Adres
1670 Pepingen
Type nieuwbouw
Bouwstijl rustiek/klassiek
Bouwwijze houtskeletbouw
Prijsklasse op aanvraag
Dewaele Woningbouw bouwt in Antwerpen, Brussel, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen

Concept

Omdat ze een laag E-peil wilden een hoog wooncomfort, koos dit gezin zeer bewust voor houtskeletbouw. Een eigen architect tekende de plannen, vervolgens vroegen ze aan Dewaele om het huis te bouwen. Dat Dewaele uiterst flexibel is, was voor hen zeer belangrijk. Het gezin koos niet voor een volledig afgewerkte woning, maar nam daarentegen zelf een aantal zaken voor eigen rekening, zoals bijvoorbeeld de installatie van de elektriciteit.

Voor de stijl lieten ze zich inspireren door de klassieke pastoriewoning, met bijvoorbeeld klassiek schrijnwerk en veel natuurlijke materialen: natuursteen in de keuken, parket boven, en zachte tinten voor de muren. Het ruime huis wordt verwarmd door vloerverwarming met een warmtepomp. In de eetkamer brengt een inbouwcassette extra sfeer. Beneden bevinden zich de woonruimte, een tv-kamer, keuken, hal en garage. Op de verdiepingen zijn er vijf slaapkamers en twee badkamers.

  • Laag E-peil
  • Warmtepomp
  • Vloerverwarming
  • Vijf slaapkamers
  • Pastoriestijl

Ervaring van de klant
"Met ons architectenplan in de hand gingen we op zoek naar een geschikte uitvoerder. Dewaele bleek op alle vlakken de perfecte bouwpartner." - VIRGINIE

> Meer info over deze woning

> Contacteer ons voor meer informatie


Andere woningen van Dewaele Woningbouw


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/huizen-kijken/woning-766/pepingen/