livios logo
Filters ×

Filters

Zoek op

Geslaagde renovatie van een oude stadswoning


Adres
1000 Brussel
Type renovatie
Bouwstijl rustiek/klassiek
Bouwwijze traditioneel
Prijsklasse op aanvraag
Verelst Woningbouw en Renovatie bouwt in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen

Deze oude stadswoning diende verruimd en verlicht te worden. Verelst Renovatie leidde in dit project alle renovatieplannen in goede banen en pakte hierbij enkele grote technische euvels aan. De familie Godefroid koos voor Verelst Renovatie omdat ze een goed gevoel hadden bij de know-how. Ook het feit dat Verelst de reputatie van gedegen bouwfirma heeft, was voor hen als bouwheer een waarborg in het geval er toch iets mis zou lopen.

Lichtinval

De stadswoning was in de jaren zeventig voor het laatst aangepakt. De meeste ruimtes werden volledig heringedeeld, het buitenschrijnwerk werd vervangen en de woning werd volledig geïsoleerd. De binnenmuren werden ingeslagen en de vloeren werden uitgebroken. Van daaruit is Verelst vertrokken om meer lichtinval te creëren en een extra verdieping op de achterbouw te bouwen.

Uitgebreide kennis

De uitgebreide kennis van alle medewerkers is typerend. Iedereen, die in het project betrokken is geweest, dacht continu mee. Ze hadden niet alleen feeling voor bouwen en verbouwen, maar ook voor inrichting en afwerking.

De familie Godefroid is heel erg blij met de keuze voor Verelst Renovatie, omdat Verelst ervoor zorgde dat de verbouwing voor hen een stressvrij en succesvol traject was!

Lees meer over deze renovatie

Bekijk nog meer verbouwprojecten

Wil je verbouwen? Contacteer ons voor vrijblijvend advies


Andere woningen van Verelst Woningbouw en Renovatie


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/huizen-kijken/woning-830/brussel/