livios logo
Filters ×

Filters

Zoek op

Modern ontmoet retro!


Adres
3640 Geistingen
Type nieuwbouw
Bouwstijl modern/hedendaags
Bouwwijze traditioneel
Prijsklasse op aanvraag
Thuis Best Woningbouw bouwt in Antwerpen, Brussel, Limburg, Luik, Vlaams-Brabant

Thuis Best Woningbouw is specialist in 'sleutel op de deur' woningen. Wij brengen 30 jaar bouwervaring mee en zorgen voor een complete service en begeleiding.  Een hoge kwaliteit én betaalbare prijs.

Indeling van de woning

Deze moderne woning geeft perfect weer hoe het samenspel van verschillende materialen kan leiden tot een harmonieus en warm geheel. Deze bouwheer koos voor een combinatie van buitenbepleistering, tropisch hardhout en traditionele gevelstenen. 

Op het gelijkvloers kom je binnen in een inkomhal met een apart toilet en trap. De woning is vervolgens opgebouwd uit open leefruimtes. De ruime woonkamer, eetkamer & open keuken vormen één onmiskenbaar geheel. Ook het ingerichte buro sluit aan bij de eethoek waardoor thuis werk net iets gezelliger wordt. Op het gelijkvloers vinden we ook een ruime inpandige garage en een wasplaats. 

Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime masterbedroom met rechtstreekse toegang tot de badkamer.  Verder beschikt deze woning over 2 extra slaapkamers en een apart toilet in de nachthal. 

Voor de binnenafwerking koos de bouwheer voor een retro interieur. De donkere warme kleuren geven een gezellig én tegelijk vrolijke toets aan de woning. 

Download de brochure

Bekijk nog meer moderne woningen

Contacteer ons voor meer informatie

Thuis Best Woningbouw

Andere woningen van Thuis Best Woningbouw


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/huizen-kijken/woning-839/thuis-best-woningbouw/