livios logo
Filters ×

Filters

Zoek op

Prachtige pastorie woning


Adres
3600 Genk
Type nieuwbouw
Bouwstijl rustiek/klassiek
Bouwwijze traditioneel
Prijsklasse op aanvraag
Thuis Best Woningbouw bouwt in Antwerpen, Brussel, Limburg, Vlaams-Brabant

Thuis Best Woningbouw is specialist in 'sleutel op de deur' woningen. Wij brengen 30 jaar bouwervaring mee en zorgen voor een complete service en begeleiding.  Een hoge kwaliteit én betaalbare prijs.

Indeling van de woning

Deze prachtige pastorie woning heeft werkelijk alles wat deze bouwstijl typeert. Het buitenschrijnwerk is voorzien van een rijke detaillering en de arduinen portiek met klassieke voordeur versterken het authentieke gevoel. Dit is een woning met karakter. Zowel vanbuiten als vanbinnen vormt deze woning één gezellig en warm geheel. 

We betreden de woning via de ruime inkomhal met toilet en trap. Via deze hal komen we in het buro met open zicht naar de woonkamer.  De woonkamer vormt met de eethoek een open geheel wat deze woning een typisch ruimtelijk gevoel geeft. De keuken - bereikbaar vanuit de eetkamer - is voorzien van een aangrenzende wasplaats/bergruimte. Daarnaast beschikt de woning over een inpandige garage. 

Op de eerste verdieping vind je een nachthal met apart toilet. In het totaal beschikt deze woning over 4 slaapkamers.  De masterbedroom heeft een rechtstreekse toegang tot een ruime badkamer. De overige 3 slaapkamers delen een kleinere badkamer met douche en dubbele lavabo. Deze woning heeft een gezellige en klassieke inrichting. 

Download de brochure en prijslijst

Bekijk nog meer pastoriewoningen

Neem contact met ons op voor meer informatie

Thuis Best Woningbouw

Andere woningen van Thuis Best Woningbouw


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/huizen-kijken/woning-842/genk/