livios logo
Filters ×

Filters

Zoek op

Eengezinswoning met siliconepleister


Adres
2250 Olen
Type nieuwbouw
Bouwstijl modern/hedendaags
Bouwwijze betonbouw
Prijsklasse op aanvraag
E-peil e11
S-peil S 24
Concrete House bouwt in in heel België

Een ontwerp waarbij met de horizontale belijning van de gesloten voorgevel optisch een mooie breedte ontstaat. Zo gesloten en op privacy gericht de voorgevel, zo open en op de tuin gericht is de achtergevel.

De woning bevat een grote leefkelder waar op een originele manier een grote hoeveelheid licht binnengehaald wordt via een verzonken raampartij in de zijgevel.
Op het gelijkvloers is gekozen voor een open leefruimte, een polyvalente bureauruimte die afsluitbaar is en een praktische inplanting van berging en toegang tot de kelder.

De eerste verdieping behoudt veel contact met gelijkvloers door middel van een vide die uitgeeft op een tweede polyvalente ruimte. Verder zijn er 3 slaapkamers, waarvan één grote met aansluitend dressing en badkamer. De grote openheid met een minimum aan zichtbare structuur is mogelijk gemaakt door de constructie in betonbouw. Ook de grote overkraging aan de achterzijde die, dienst doet als zonnewering en overdekt terras, vormt geen probleem voor een betonconstructie.

> Voordelen van een betonwoning

> Bezoek onze kijkwoning met een E-peil van 9

> Bekijk onze realisaties


Andere woningen van Concrete House


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/huizen-kijken/woning-966/concrete-house/