livios logo
Filters ×

Filters

Zoek op

Moderne kijkwoning in Erpe-Mere


Deze woning is te bezichtigen Ja. Elke zaterdag en zondag van 13u tot 17u
Adres
Oudenaardsesteenweg 410 9420 Erpe-Mere
Type nieuwbouw
Bouwstijl modern/hedendaags
Bouwwijze traditioneel
Prijsklasse op aanvraag
Totale oppervlakte 275 m²
Blavier bouwt in Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, West-Vlaanderen

Met de opening van de nieuwe BEN kijkwoning anticipeert Woningen Blavier nu reeds op de BEN-norm die vanaf 2021 de nieuwe standaard wordt voor nieuwbouw in Vlaanderen. Maar ook qua architectuur en indeling beantwoordt de woning in Erpe-Mere volledig aan de huidige trends en verwachtingen van kandidaat-bouwers. Ondanks de eerder bescheiden perceeloppervlakte maakt een slimme indeling van de woning het mogelijk om de bruikbare woonruimte en de beleving van het interieur te optimaliseren. Ontdek onze nieuwe kijkwoning in Erpe-Mere. Deze moderne en kubistische woning is speciaal bedacht om de interieurruimte te maximaliseren alsook een uitzonderlijk comfort aan te bieden.

Met deze kijkwoning zitten wij ruim boven de strengste energienormen, dit dankzij een hoogtechnologische verwarmingsketel, domotica en een goed beheer van energieverlies. De inrichting van de woning past helemaal bij de strakke lijnen van deze moderne woning. Je zult het strak design in combinatie met de gekozen materialen weten waarderen.

Eigenschappen van deze woning: de grote ruime bureaus zijn speciaal ingericht in het kader van zelfstandige beroepen. Ons team heeft zich hier trouwens genesteld om samen met jou in de beste omstandigheden over jouw bouwproject te kunnen praten. Vraag je persoonlijke rondleiding hier aan!

Deze moderne woning is speciaal bedacht om de interieurruimte te maximaliseren Met deze kijkwoning zitten wij ruim boven de strengste energienormen.

> Vraag je persoonlijke rondleiding hier aan!

Blavier

Andere woningen van Blavier


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/huizen-kijken/woning-977/blavier/