livios logo
Filters ×

Filters

Zoek op

Kijkwoning Diepenbeek


Deze woning is te bezichtigen Ja. Elke zondag van 13u tot 17u
Adres
Nieuwstraat 154 3590 Diepenbeek
Type nieuwbouw
Bouwstijl modern/hedendaags
Bouwwijze traditioneel
Prijsklasse op aanvraag
Umbraco.GetDictionaryValue("PropertySize") 210 m²
Blavier bouwt in Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, West-Vlaanderen

Deze recente sleutel op de deur kijkwoning in Limburg is een halfopen woonst in een hedendaagse stijl die zowel mensen met een moderne als een klassieke smaak kan bekoren. De gevel met een combinatie van een zwarte en een bleke gevelsteen en het 3-gevel dak zetten meteen de toon.

Een sterk punt van deze woning is de praktische en moduleerbare indeling. Zo bevinden de open leefruimtes zich allemaal achteraan, met zicht op de tuin en een maximale lichtinval. Vooraan is een bureauruimte die dienst kan doen voor een vrij beroep, maar die evengoed kan omgevormd worden tot een slaapkamer op het gelijkvloers of een garage. De openheid van de woning wordt verdergezet door een open trap in natuursteen die je naar de verdieping brengt. Blikvanger op de verdieping is de ruime badkamer waarbij de douche en het toilet elk in een nis weggewerkt zijn. Daarnaast biedt de verdieping plaats aan 3 slaapkamers, een dressing, een berging en een zithoek in de nachthal.

Deze hedendaagse kijkwoning loopt ook vooruit op de energienormen dankzij een goede isolatie, een ventilatie type D en een lucht-water warmtepomp type Daikin Altherma.

Kom ons zeker een bezoekje brengen in deze sleutel op de deur kijkwoning in Limburg – Diepenbeek en laat je verleiden door deze moderne, moduleerbare woning! Vraag je persoonlijke rondleiding hier aan!

> Vraag je persoonlijke rondleiding hier aan!

Blavier

Blavier


Andere woningen van Blavier


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/huizen-kijken/woning-981/blavier/