Mathieu Vansweevelt - Vragenpanel

Vragenarchief

Mathieu Vansweevelt

Vansweevelt makelaars b.v.b.a,
Mathieu Vansweevelt
Reeds 434 vragen beantwoord
Mathieu Vansweevelt
Vastgoed
Graatakker 91
2300 Turnhout
014/41.42.42
mathieu@vansweevelt.be
http://www.vansweevelt.be
Dit bedrijf is ook actief op het Livios forum

Rechtstreeks contact opnemen met een panellid?

De vragen voor het panel verlopen via Livios. Vragen die je rechtstreeks naar een panellid stuurt, worden in principe niet beantwoord. Maar indien je van plan bent om ook gebruik te maken van de diensten van deze specialist, kan je altijd persoonlijk contact opnemen. De samenwerking die hieruit voortvloeit, staat uiteraard los van de gratis vraag- en antwoordservice van Livios.

Vrije beroepen (architect, advocaat, landmeter,...)

Vastgoedadviseur Mathieu Vansweevelt is jarenlang zaakvoerder geweest van Vansweevelt makelaars bvba met kantoren in Turnhout, Geel, Kasterlee en Vosselaar. Dit kantoor specialiseert zich in residentieel onroerend goed in de Turnhoutse Kempen tot de Nederlandse grens.
Vansweevelt makelaars maakt deel uit van Certes, een samenwerkingsverband van een selecte groep onafhankelijke, professionele vastgoedmakelaars. Kwaliteitsvolle dienstverlening is het fundament van hun netwerk. Alleen vastgoedmakelaars die zich onderscheiden door hun expertise, door efficiënte processen en een uitgesproken zin voor kwaliteit maken er deel van uit. Elk Certes-kantoor wordt regelmatig doorgelicht door Quality Control, een externe onafhankelijke kwaliteitsorganisatie. Meer info op www.certes.be

10 vragen beantwoord door dit panellid