livios logo

Vragenpanel


Vragenarchief

Michel Jans

home Noaqua bvba
face Michel Jans
Reeds 63 vragen beantwoord
Michel Jans
settings Behandeling van opstijgend vocht
map Durmakker 51
9940 Evergem
call 09 236 16 18
print 09 236 36 78
email michel.jans@noaqua.be
supervisor_account Dit bedrijf is ook actief op het Livios forum

Rechtstreeks contact opnemen met een panellid?

De vragen voor het panel verlopen via Livios. Vragen die je rechtstreeks naar een panellid stuurt, worden in principe niet beantwoord. Maar indien je van plan bent om ook gebruik te maken van de diensten van deze specialist, kan je altijd persoonlijk contact opnemen. De samenwerking die hieruit voortvloeit, staat uiteraard los van de gratis vraag- en antwoordservice van Livios.

Handelaars kan je contacteren voor bijkomende informatie over hun producten. Richt je indien mogelijk tot een handelaar of een vertegenwoordiger in jouw buurt.

Noaqua is een familiaal bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in vochtbestrijding. Onze hoofdactiviteit bestaat uit het behandelen van opstijgend vocht. Wij voeren voor u een nauwkeurige analyse uit. Hierbij houden wij rekening met de poreusheid van de steen, het metselwerk, de mortel, de muurdikte, … De vochtigheid binnenin de muur wordt gemeten, en we testen op de aanwezigheid van zouten (nitraten, sulfaten en chloriden). Afhankelijk van de bekomen resultaten stellen wij u de beste oplossing voor. Noaqua beschikt tevens over een gepatenteerde meerfase-injectie voor de behandeling van dikke muren. Om te vermijden dat de injectievloeistof wegloopt langs holtes en scheuren in de muur, worden deze holtes en scheuren op voorhand gevuld met twee vloeibare componenten die na 15 minuten uitharden. Daarna gebeurt de vochtwerende injectie. Onze zeer lange ervaring stelt ons in staat 30 jaar garantie te kunnen geven.

63 vragen beantwoord door dit panellid


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/vraag-en-antwoord/vragenpanel/panellid/160/michel-jans/