livios logo

Vragenpanel


Vragenarchief

Dave Verloove

home Helixe
face Dave Verloove
Reeds 5 vragen beantwoord
settings Spanplafonds
map Assesteenweg 234
1742 Ternat
call 02 460 51 33
print 02 460 67 72
email info@extenzo.be
supervisor_account Dit bedrijf is ook actief op het Livios forum

Rechtstreeks contact opnemen met een panellid?

De vragen voor het panel verlopen via Livios. Vragen die je rechtstreeks naar een panellid stuurt, worden in principe niet beantwoord. Maar indien je van plan bent om ook gebruik te maken van de diensten van deze specialist, kan je altijd persoonlijk contact opnemen. De samenwerking die hieruit voortvloeit, staat uiteraard los van de gratis vraag- en antwoordservice van Livios.

Handelaars kan je contacteren voor bijkomende informatie over hun producten. Richt je indien mogelijk tot een handelaar of een vertegenwoordiger in jouw buurt.

U kent ons al jaren als Extenzo, specialist in het leveren en plaatsen van spanplafonds. Zoveel jaar en nog veel meer ervaring later is het tijd om onze naam wat op te frissen: Extenzo heet vanaf nu Helixe! Wij hebben in al die jaren een 'know-how' en ervaring opgebouwd in het plaatsen van spanplafonds en het inwerken van verlichting en andere toebehoren. Bovendien onderscheiden we ons van anderen door dat 'ietsje meer' aan de klant aan te bieden (schrijnwerk en plaatsen van verlichting in het kader van het renoveren van het plafond) en door onze fabriekswaarborg van 15 jaar en onze 15 jaar gratis service! Voor Helixe is service geen loos begrip.

5 vragen beantwoord door dit panellid


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/vraag-en-antwoord/vragenpanel/panellid/161/dave-verloove/