livios logo

Vragenpanel


Vragenarchief

Thomas De Clercq

home Ruban Zelfbouw
face Thomas De Clercq
Reeds 11 vragen beantwoord
Thomas De Clercq
settings Elektriciteit en ventilatie
map Grote Baan 156
9250 Waasmunster
email thomas@rubanzelfbouw.be
link http://www.rubanzelfbouw.be

Rechtstreeks contact opnemen met een panellid?

De vragen voor het panel verlopen via Livios. Vragen die je rechtstreeks naar een panellid stuurt, worden in principe niet beantwoord. Maar indien je van plan bent om ook gebruik te maken van de diensten van deze specialist, kan je altijd persoonlijk contact opnemen. De samenwerking die hieruit voortvloeit, staat uiteraard los van de gratis vraag- en antwoordservice van Livios.

Handelaars kan je contacteren voor bijkomende informatie over hun producten. Richt je indien mogelijk tot een handelaar of een vertegenwoordiger in jouw buurt.

Ruban Zelfbouw helpt de zelfbouwer bij het realiseren van zijn elektriciteit, ventilatie en centraal stofzuigsysteem in zijn te bouwen of verbouwen woning. Naast materiaal aan zeer competitieve prijzen bieden we de zelfbouwer ook de nodige ondersteuning. We leveren het materiaal in verschillende fases rechtstreeks op de werf. Telkens geven we uitleg bij de geleverde componenten en krijgt de klant de nodige tips voor een efficiënte installatie. Tijdens de uitvoering kan de klant steeds bij ons terecht voor technische assistentie via telefoon. Indien we telefonisch geen oplossing kunnen aanbieden gaan we ter plaatse op de werf. Als de klant opziet tegen bepaalde onderdelen in het installatietraject, kunnen die op aanvraag door ons uitgevoerd worden. Ruban Zelfbouw heeft de afgelopen jaren reeds meer dan 1500 klanten geholpen in het realiseren van hun project.

11 vragen beantwoord door dit panellid


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/vraag-en-antwoord/vragenpanel/panellid/165/thomas-de-clercq/