livios logo

Vragenpanel


Vragenarchief

Patrick Wastyn

home Tibas Vochtbestrijding
face Patrick Wastyn
Reeds 46 vragen beantwoord
Patrick Wastyn
settings Natte kelder, vochtige muren
map Nijvendries 17
2890 Sint-Amands
call 0476 059 342
email patrick@tibas.be
link http://www.vochtbestrijdingtibas.be
supervisor_account Dit bedrijf is ook actief op het Livios forum

Rechtstreeks contact opnemen met een panellid?

De vragen voor het panel verlopen via Livios. Vragen die je rechtstreeks naar een panellid stuurt, worden in principe niet beantwoord. Maar indien je van plan bent om ook gebruik te maken van de diensten van deze specialist, kan je altijd persoonlijk contact opnemen. De samenwerking die hieruit voortvloeit, staat uiteraard los van de gratis vraag- en antwoordservice van Livios.

Handelaars kan je contacteren voor bijkomende informatie over hun producten. Richt je indien mogelijk tot een handelaar of een vertegenwoordiger in jouw buurt.

Patrick Wastyn is technisch adviseur en projectleider bij de gerenommeerde firma Tibas Vochtbestrijding. Door zijn jarenlange ervaring en expertise in het oplossen van diverse vochtproblemen, kelderdichting, condensatie en schimmelproblemen kan u bij hem terecht voor alle technische vragen omtrent de oplossingen voor kelders en opstijgend vocht. Ook voor andere vochtproblemen kan u beroep doen op zijn expertise als technisch adviseur om tot een oplossing te komen. Als projectleider dient hij er dagdagelijks voor te zorgen dat er een droog resultaat wordt afgeleverd en daarin is zijn expertise over alle mogelijke oorzaken van vocht van essentieel belang.

46 vragen beantwoord door dit panellid


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/vraag-en-antwoord/vragenpanel/panellid/172/patrick-wastyn/