livios logo

Vragenpanel


Vragenarchief

Michel Devos

home Parketmeester Destelbergen
face Michel Devos
Reeds 20 vragen beantwoord
Michel Devos
settings Parket(renovatie), plankenvloer, HPL laminaat
map Dendermondesteenweg 735
9070 Destelbergen
call 09/218 78 88
print 09/218 78 89
email michel@parket.be
link http://www.parketmeester.be
supervisor_account Dit bedrijf is ook actief op het Livios forum

Rechtstreeks contact opnemen met een panellid?

De vragen voor het panel verlopen via Livios. Vragen die je rechtstreeks naar een panellid stuurt, worden in principe niet beantwoord. Maar indien je van plan bent om ook gebruik te maken van de diensten van deze specialist, kan je altijd persoonlijk contact opnemen. De samenwerking die hieruit voortvloeit, staat uiteraard los van de gratis vraag- en antwoordservice van Livios.

Handelaars kan je contacteren voor bijkomende informatie over hun producten. Richt je indien mogelijk tot een handelaar of een vertegenwoordiger in jouw buurt.

Michel Devos is sinds 1991 actief in de parketbranche en beschikt vandaag over een team van meer dan 15 plaatsers. Als bedrijf is Parketmeester hoofdzakelijk gespecialiseerd in parket voor openbare instanties en projecten, zoals de Stadsfeestzaal en het Modemuseum in Antwerpen, de Vismijn, het Reylof Hotel in Gent, ...

Traditioneel parket, plankenvloeren, meerlagig parket en parketrenovatie zijn de meest voorkomende opbouwmethodes. Ook HPL-laminaatvloeren en fineerparket behoren tot het assortiment.

Daarnaast is Michel Devos lid van de Beneluxgroep parketmeester en wordt hij vaak geconsulteerd als expert.

Parketmeester is als coöperatieve ook ISO 9002 & VCA ** gecertificeerd en draagt FSC en PEFC-vaandels. Tot onze klanten behoren voornamelijk architecten, bouwpromotoren, sleutel-op-de-deurbouwbedrijven en particulieren.

Persoonlijke interesses van Devos zijn ook woninginrichting en designmeubilair, wat de klantenbegeleiding ten goede komt. Hij verwerkt in zijn eigen ontwerpen diverse tropische houtsoorten.

20 vragen beantwoord door dit panellid


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/vraag-en-antwoord/vragenpanel/panellid/174/michel-devos/