livios logo

Vragenpanel


Vragenarchief

Bart Stroobants

home OCB
face Bart Stroobants
Reeds 410 vragen beantwoord
Bart Stroobants
settings Elektriciteit
map Koningin Astridlaan 60
2550 Kontich
call 03/451.37.00
print 03/451.37.10
email bart.stroobants@ocb.be
link http://www.ocb.be/

Rechtstreeks contact opnemen met een panellid?

De vragen voor het panel verlopen via Livios. Vragen die je rechtstreeks naar een panellid stuurt, worden in principe niet beantwoord. Maar indien je van plan bent om ook gebruik te maken van de diensten van deze specialist, kan je altijd persoonlijk contact opnemen. De samenwerking die hieruit voortvloeit, staat uiteraard los van de gratis vraag- en antwoordservice van Livios.

Handelaars kan je contacteren voor bijkomende informatie over hun producten. Richt je indien mogelijk tot een handelaar of een vertegenwoordiger in jouw buurt.

Bart Stroobants is actief binnen de afdeling elektriciteit bij OCB. OCB is een in België officieel erkend controleorganisme dat in 1962 opgericht werd volgens de voorschriften van de bevoegde ministeries. Hierdoor beschikt de onderneming over de vereiste erkenningen en toelatingen om alle controles en onderzoeken in het kader van de algemene veiligheid uit te voeren op industriële- en huishoudelijke installaties. OCB geniet, dankzij zijn hoog gekwalificeerd personeel en zijn jarenlange ondervinding in de verschillende domeinen van het bedrijfsleven een goede faam. Nauwkeurigheid, nauwgezetheid en objectiviteit zijn de hoofdeigenschappen van elke medewerker evenals de vanzelfsprekende beroepsdiscretie bij de uitvoering van de opdrachten. Bovendien waarborgt OCB dat de onderzoeken steeds uitgevoerd worden volgens de geldende reglementeringen, normen en voorschriften. Deze eigenschappen maken van OCB een betrouwbare partner voor hen die veiligheid belangrijk vinden.

410 vragen beantwoord door dit panellid


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/vraag-en-antwoord/vragenpanel/panellid/18/bart-stroobants/