livios logo

Vragenpanel


Vragenarchief

Jean-Pierre Withofs

home Isowit bvba
face Jean-Pierre Withofs
Reeds 11 vragen beantwoord
Jean-Pierre Withofs
settings Thermische en akoestische isolatie
map Zangerheistraat 19
3740 Bilzen
call 089 24 64 27
print 089 24 09 28
email andrea@isowit.be
supervisor_account Dit bedrijf is ook actief op het Livios forum

Rechtstreeks contact opnemen met een panellid?

De vragen voor het panel verlopen via Livios. Vragen die je rechtstreeks naar een panellid stuurt, worden in principe niet beantwoord. Maar indien je van plan bent om ook gebruik te maken van de diensten van deze specialist, kan je altijd persoonlijk contact opnemen. De samenwerking die hieruit voortvloeit, staat uiteraard los van de gratis vraag- en antwoordservice van Livios.

Handelaars kan je contacteren voor bijkomende informatie over hun producten. Richt je indien mogelijk tot een handelaar of een vertegenwoordiger in jouw buurt.

Isowit bvba kan rekenen op ettelijke jaren ervaring en mag zich specialist noemen op het vlak van thermische en akoestische isolatie. Ons gespecialiseerd team beschikt over de beste materialen en technieken om uw project op een kwalitatieve wijze af te leveren. Met PUR isoleren wij uw vloeren of daken, uw spouw vullen wij op met ISOWALL en indien u geluidsisolatie wenst, helpen wij u graag verder met ISONOR. Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan in het aannemersbedrijf van vader Withofs begonnen de broers Withofs in 1988 met isowit bvba. Jean-Pierre werd zaakvoerder en Luc ging aan de slag als medewerker. Dankzij hun ervaring als zelfstandige PUR-spuiters bleek dit een ideaal team te zijn. Het bedrijf groeide gestaag waardoor mevrouw Withofs werd ingeschakeld om de boekhouding onder haar hoede te nemen. Dankzij de snelle groei die het bedrijf kende, drong een verhuis zich op. In 2005 werd het bedrijf ondergebracht in Munsterbilzen en kwam zoon Jimmy Withofs het team vervoegen. Vandaag, in 2012, is Luc overgeschakeld naar de functie van vertegenwoordiger. Zijn kennis is de ideale basis om u van de juiste informatie te voorzien. Het bedrijf telt ondertussen 16 werknemers die elke dag in de weer zijn om u de beste isolatieoplossing te bieden, tegen een eerlijke prijs en met een goede kwaliteit.

11 vragen beantwoord door dit panellid


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/vraag-en-antwoord/vragenpanel/panellid/180/jean-pierre-withofs/