livios logo

Vragenpanel


Vragenarchief

Patrick Van Beeck en Johan Jame

home VASCO Ventilation & Heating Concepts
face Patrick Van Beeck en Johan Jame
Reeds 38 vragen beantwoord
settings Verwarming en ventilatie
map Kruishoefstraat 50
3650 Dilsen
call (+32) 89 790 561
print (+32) 89 790 500
email patrick.vanbeeck@vasco.eu
link http://www.vasco.eu

Rechtstreeks contact opnemen met een panellid?

De vragen voor het panel verlopen via Livios. Vragen die je rechtstreeks naar een panellid stuurt, worden in principe niet beantwoord. Maar indien je van plan bent om ook gebruik te maken van de diensten van deze specialist, kan je altijd persoonlijk contact opnemen. De samenwerking die hieruit voortvloeit, staat uiteraard los van de gratis vraag- en antwoordservice van Livios.

Bijkomende vragen aan fabrikanten stel je bij voorkeur via het infotelefoonnummer of e-mailadres dat je terugvindt op hun site.

Vasco The Heating Company biedt een uitgebreid assortiment van bekende merken en kwalitatief hoogstaande producten, voor zowel de lagere als de hogere prijsklassen: plaatstaalradiatoren, designradiatoren, badkamerradiatoren, vloerverwarming en convectoren. Voor ventilatie-units, kanalensystemen en ventielen kunt u terecht bij Vasco Ventilation Concepts. Productmanagers Patrick Van Beeck (vloerverwarming en ventilatie) en Johan Jame(radiatoren) beantwoorden als panelleden de vragen over verwarming en ventilatie voor Vasco.

38 vragen beantwoord door dit panellid


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/vraag-en-antwoord/vragenpanel/panellid/183/patrick-van-beeck-en-johan-jame/