livios logo

Vragenpanel


Vragenarchief

Tiene Castelein, Jan Allaert, Tijl Delrue en Jeffrey Declercq

home Bonus Advocaten
face Tiene Castelein, Jan Allaert, Tijl Delrue en Jeffrey Declercq
Reeds 45 vragen beantwoord
Tiene Castelein, Jan Allaert, Tijl Delrue en Jeffrey Declercq
settings Advocaten - Vastgoedrecht en Stedenbouw
map Stationsstraat 8
8500 Kortrijk
call 056 200 410
email info@bonusadvocaten.be
link http://www.bonusadvocaten.be
supervisor_account Dit bedrijf is ook actief op het Livios forum

Rechtstreeks contact opnemen met een panellid?

De vragen voor het panel verlopen via Livios. Vragen die je rechtstreeks naar een panellid stuurt, worden in principe niet beantwoord. Maar indien je van plan bent om ook gebruik te maken van de diensten van deze specialist, kan je altijd persoonlijk contact opnemen. De samenwerking die hieruit voortvloeit, staat uiteraard los van de gratis vraag- en antwoordservice van Livios.

Bonus Advocaten richt zich tot alle actoren (zowel ondernemingen, vrije beroepen als particulieren) binnen het bouwproces. Tiene Castelein, Jan Allaert en Jeffrey Declercq hebben een jarenlange expertise kunnen opbouwen in verscheidene facetten van het vastgoedrecht en staan dan ook voor de combinatie van ervaring en jeugdig enthousiasme. Het kantoor legt zich toe op de traditionele takken van het bouwrecht zoals o.m aanneming, mede-eigendom, burenhinder, huur en koop, vastgoedmakelaardij, architecten en de Woningbouwwet.
Binnen het kantoor kan u eveneens terecht voor de begeleiding en bijstand in administratiefrechtelijke dossiers, waaronder stedenbouw en ruimtelijke ordening, bodemsanering en milieuvergunningen. Bonus Advocaten staat u naast de klassieke geschillenbeslechting ook bij in de begeleiding van uw bouwproject van A tot Z en dit voor zowel de leek als de professionele bouwpromotor.
Tiene Castelein en Jeffrey Declercq zijn tevens vaste docenten binnen verschillende vastgoedopleidingen van Syntra West in Brugge en Kortrijk. Het kantoor is gevestigd in het centrum van Kortrijk op wandelafstand van de rechtbank. De specialisatie van het kantoor waarborgt dan ook kwaliteit en snelheid bij de dienstverlening.

45 vragen beantwoord door dit panellid


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/vraag-en-antwoord/vragenpanel/panellid/187/tiene-castelein-jan-allaert-tijl-delrue-en-jeffrey-declercq/