livios logo

Vragenpanel


Vragenarchief

Luc Hendrickx

home Lamett
face Luc Hendrickx
Reeds 17 vragen beantwoord
Luc Hendrickx
settings Parket, laminaat en click vinyl
map Ter Donkt 2
8540 Deerlijk
call 056 77 45 15
print 056 77 59 95
email luc.hendrickx@lamett.eu
link http://www.lamett.eu

Rechtstreeks contact opnemen met een panellid?

De vragen voor het panel verlopen via Livios. Vragen die je rechtstreeks naar een panellid stuurt, worden in principe niet beantwoord. Maar indien je van plan bent om ook gebruik te maken van de diensten van deze specialist, kan je altijd persoonlijk contact opnemen. De samenwerking die hieruit voortvloeit, staat uiteraard los van de gratis vraag- en antwoordservice van Livios.

Handelaars kan je contacteren voor bijkomende informatie over hun producten. Richt je indien mogelijk tot een handelaar of een vertegenwoordiger in jouw buurt.

Lamett, de parketspecialist Parket, laminaat en click vinyl vloeren van Lamett worden met de grootste zorg ontwikkeld en vervaardigd. Als Europese producent kan men snel inspelen op hedendaagse trends en technieken. Een groot deel van de producten wordt in Deerlijk (West-Vlaanderen) op artisanale wijze geproduceerd. Het volledige productieproces is gebaseerd op de traditionele manier om parket te oliën. Vroeger werd dit ter plaatse uitgevoerd door de parketeur, maar nu worden de vloeren legklaar afgeleverd. Pure tijdswinst. Er worden verschillende olielagen aangebracht, die nadien handmatig ingewreven worden tot de houtvezels optimaal verzadigd zijn. Nadien drogen de planken gedurende 5 dagen, oxidatief, in de droogrekken. Het resultaat zijn intense warme kleuren. Luc Hendrickx is technisch adviseur en heeft reeds 30 jaar ervaring met het plaatsen van parket. Lamett vindt het belangrijk om kennis te delen en ervoor te zorgen dat u maximaal van uw vloer kunt genieten.

17 vragen beantwoord door dit panellid


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/vraag-en-antwoord/vragenpanel/panellid/192/luc-hendrickx/