livios logo

Vragenpanel


Vragenarchief

Luc Deceuninck

home Isotrie
face Luc Deceuninck
Reeds 5 vragen beantwoord
Luc Deceuninck
settings Isolatie (PUR, glaswol)
map Booiebos 8
9031 Drongen
call 09/240.99.99
email maxime@isotrie.com
link http://www.isotrie.com

Rechtstreeks contact opnemen met een panellid?

De vragen voor het panel verlopen via Livios. Vragen die je rechtstreeks naar een panellid stuurt, worden in principe niet beantwoord. Maar indien je van plan bent om ook gebruik te maken van de diensten van deze specialist, kan je altijd persoonlijk contact opnemen. De samenwerking die hieruit voortvloeit, staat uiteraard los van de gratis vraag- en antwoordservice van Livios.

Handelaars kan je contacteren voor bijkomende informatie over hun producten. Richt je indien mogelijk tot een handelaar of een vertegenwoordiger in jouw buurt.

Waarom Isotrie kiezen voor isolatie? Isotrie specialiseert zich al meer dan dertig jaar in isolatie met gespoten of geïnjecteerde PUR. Wij groeiden uit tot dé Belgische marktleider in dit vakgebied. Elke dag sturen wij 25 gespecialiseerde isolatieteams op de baan voor in totaal 50 lopende werven. Wij werken zowel rechtstreeks voor de eindklant als in onderaanneming voor aannemers en chappers. Isotrie werd opgericht in 1985 en telt ondertussen 5 vestigingen in België. Zo is er altijd een Isotrie-vestiging in de buurt. De onderneming voldoet aan de kwaliteitsnorm ATG 13/32901 en is BCCA-gecertifieerd. Bovendien heeft Isotrie een eigen laboratorium dat werkt aan kwaliteitszorg en nieuwe ontwikkelingen. Naast PUR biedt Isotrie ook isolatieoplossingen met glaswol aan.

5 vragen beantwoord door dit panellid


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/vraag-en-antwoord/vragenpanel/panellid/204/luc-deceuninck/