livios logo

Vragenpanel


Vragenarchief

Chris Teck

home Trappen Teck
face Chris Teck
Reeds 1 vragen beantwoord
Chris Teck
settings Trappen
map Moerplas 67
2870 Puurs
call 03/889.00.69
email info@trappenteck.be
link http://www.trappenteck.be
supervisor_account Dit bedrijf is ook actief op het Livios forum

Rechtstreeks contact opnemen met een panellid?

De vragen voor het panel verlopen via Livios. Vragen die je rechtstreeks naar een panellid stuurt, worden in principe niet beantwoord. Maar indien je van plan bent om ook gebruik te maken van de diensten van deze specialist, kan je altijd persoonlijk contact opnemen. De samenwerking die hieruit voortvloeit, staat uiteraard los van de gratis vraag- en antwoordservice van Livios.

Handelaars kan je contacteren voor bijkomende informatie over hun producten. Richt je indien mogelijk tot een handelaar of een vertegenwoordiger in jouw buurt.

Teck & Co – Trapmanschap sinds 1932 Ons familiaal bedrijf TRAPPEN TECK & Co is opgericht in 1932 en gevestigd in PUURS, een centrale ligging in de driehoek Antwerpen, Brussel en Gent. Onze sterk doorgedreven specialisatie is het vervaardigen van alle soorten trappen op maat, van klassiek, stijl of rustiek tot modern design, evenals wenteltrappen. Dit alles wordt in verschillende houtsoorten (beuk, eik, iroko, ...) geproduceerd. Ook voor metalen trappen (en/of gecombineerd met hout) en opschuifbare zoldertrappen kan je bij dit familiebedrijf terecht. De familiale traditie staat borg voor: Trapmanschap Vakkundig advies Kwaliteit Perfecte afwerking Flexibiliteit bij levering en plaatsing Hoogtechnologisch machinepark Uitstekend goede service Betrouwbaarheid In onze toonzaal vind je verschillende modeltrappen, een gamma aan houtsoorten en vooral een ruim aantal foto's van gerealiseerde werken, die je keuze vergemakkelijken. Altijd welkom!

1 vragen beantwoord door dit panellid


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/vraag-en-antwoord/vragenpanel/panellid/205/chris-teck/