livios logo

Vragenpanel


Vragenarchief

Lieven De Schrijver

home LDS Construct bvba
face Lieven De Schrijver
Reeds 5 vragen beantwoord
settings Chapeadditieven, industriële zichtchapes, terrazzo
map Rozierensesteenweg 87
3090 Overijse
email info@ldsconstruct.com
link http://www.ldsconstruct.com

Rechtstreeks contact opnemen met een panellid?

De vragen voor het panel verlopen via Livios. Vragen die je rechtstreeks naar een panellid stuurt, worden in principe niet beantwoord. Maar indien je van plan bent om ook gebruik te maken van de diensten van deze specialist, kan je altijd persoonlijk contact opnemen. De samenwerking die hieruit voortvloeit, staat uiteraard los van de gratis vraag- en antwoordservice van Livios.

Handelaars kan je contacteren voor bijkomende informatie over hun producten. Richt je indien mogelijk tot een handelaar of een vertegenwoordiger in jouw buurt.

Lieven De Schrijver heeft 30 jaar ervaring in chapes, terrazzo- of granitovloeren, kunstharsvloeren, betonherstel, vochtbehandeling, waterdichting, restauratie en rioolrenovatie.

Zijn grootste specialiteit is alles op gebied van vloei- en conventionele chapes op anhydriet- en cementbasis. Met behulp van krimpvrije hoogwaardige snelcementen en/of additieven kunnen zeer sterke, dunnere en sneldrogende chapes gemaakt worden die op vloerverwarming een zeer snelle warmteafgifte toelaten. Ook de naadloze oersterke terrazzovloeren laten een zeer persoonlijke en uiterst sterke en onderhoudsvriendelijke keuze van vloeren toe.

5 vragen beantwoord door dit panellid


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/vraag-en-antwoord/vragenpanel/panellid/234/lieven-de-schrijver/