livios logo

Vragenpanel


Vragenarchief

Lore Devolder

home Moduleo
face Lore Devolder
Reeds 0 vragen beantwoord
Lore Devolder
settings Vinylvloeren
map Nijverheidslaan 29
8580 Avelgem
call 056 65 32 11
email ldev@ivcgroup.com
link http://www.ivcgroup.com/

Rechtstreeks contact opnemen met een panellid?

De vragen voor het panel verlopen via Livios. Vragen die je rechtstreeks naar een panellid stuurt, worden in principe niet beantwoord. Maar indien je van plan bent om ook gebruik te maken van de diensten van deze specialist, kan je altijd persoonlijk contact opnemen. De samenwerking die hieruit voortvloeit, staat uiteraard los van de gratis vraag- en antwoordservice van Livios.

Bijkomende vragen aan fabrikanten stel je bij voorkeur via het infotelefoonnummer of e-mailadres dat je terugvindt op hun site.

IVC Group werd in 1997 opgericht met als thuisbasis Avelgem (België). Het bedrijf groeide uit tot een toonaangevende speler in vinyl vloerbekleding in Europa en Noord-Amerika. 

Vandaag wordt in 5 sites in België, Luxemburg en de Verenigde Staten een portfolio van 4 merken geproduceerd: Leoline (residentiële vinylvloeren op rol), Flexitec (residentiële vinylvloeren op rol Noord-Amerika), Itec (projectvinylvloeren op rol) en Moduleo (LVT - Luxury Vinyl Tiles of hoogwaardige modulaire vinylvloeren voor project- en residentieel gebruik).


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/vraag-en-antwoord/vragenpanel/panellid/238/lore-devolder/