livios logo

Vragenpanel


Vragenarchief

Patrick Steurbaut

home Fluvius
face Patrick Steurbaut
Reeds 0 vragen beantwoord
Patrick Steurbaut
settings Specialist Energie-Efficiëntie
map Brusselsesteenweg 199
9090 Melle
call 09/263 23 05
email patrick.steurbaut@eandis.be
link https://www.fluvius.be

Rechtstreeks contact opnemen met een panellid?

De vragen voor het panel verlopen via Livios. Vragen die je rechtstreeks naar een panellid stuurt, worden in principe niet beantwoord. Maar indien je van plan bent om ook gebruik te maken van de diensten van deze specialist, kan je altijd persoonlijk contact opnemen. De samenwerking die hieruit voortvloeit, staat uiteraard los van de gratis vraag- en antwoordservice van Livios.

Fluvius is als netbedrijf actief in alle 300 Vlaamse steden en gemeenten. Fluvius ontstond op 1 juli 2018. Hetbedrijf is ontstaan uit de fusie van Eandis en Infrax. Deze twee Vlaamse netbeheerders waren elk actief in een deel van Vlaanderen. Fluvius bundelt de unieke sterktes van Eandis en Infrax.. We willen een kwaliteitsvolle dienstverlening voor al onze klanten, tegen een lagere prijs. 

Met onze 5.330 medewerkers bieden we toekomstgerichte netwerkoplossingen voor elektriciteit, aardgas, warmte, openbare verlichting, telecom en riolering. Bovendien ondersteunen we de lokale besturen, hun inwoners en de Vlaamse overheid bij de realisatie van de klimaatdoelstellingen, in de strijd tegen energiearmoede en met het onafhankelijk beheer van energiedata.  

Fluvius beheert een brede waaier aan nutsvoorzieningen (‘multi-utility’).  We zijn ervan overtuigd dat dit schaalvoordelen oplevert en comfort biedt aan al onze klanten, opdrachtgevers en partners. 


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/vraag-en-antwoord/vragenpanel/panellid/245/patrick-steurbaut/