Kathleen Polders - Vragenpanel

Vragenarchief

Kathleen Polders

Inter, Vlaams expertisecentrum toegankelijkheid en Universal Design
Kathleen Polders
Reeds 2 vragen beantwoord
Kathleen Polders
Toegankelijkheid, gebruikscomfort, levenslang wonen
Belgiëplein 1
3510 Kermt (Hasselt)
011 26 50 30
info@inter.vlaanderen

Rechtstreeks contact opnemen met een panellid?

De vragen voor het panel verlopen via Livios. Vragen die je rechtstreeks naar een panellid stuurt, worden in principe niet beantwoord. Maar indien je van plan bent om ook gebruik te maken van de diensten van deze specialist, kan je altijd persoonlijk contact opnemen. De samenwerking die hieruit voortvloeit, staat uiteraard los van de gratis vraag- en antwoordservice van Livios.

Andere

Een ideale woning groeit mee met de verwachtingen van de bewoners. En die wensen veranderen voortdurend. Flexibiliteit, comfort en veiligheid zijn voor Inter essentieel om levenslang en aangepast wonen mogelijk te maken, voor mensen met én zonder handicap.

Is jouw woning geschikt voor als je ouder bent? Kunnen mensen met een beperking zonder problemen bij jou op bezoek? Zijn de ruimten functioneel of beperken ze jou in wat je wil doen? Als het antwoord op een van die vragen nee is, doe dan beroep op Inter.

Inter is het Vlaamse expertisecentrum voor toegankelijkheid en Universal Design. Wij werken aan een toegankelijk Vlaanderen, waar iedereen altijd overal kan zijn. Dus ook in je eigen woning.
Heb jij nood aan tips of adviezen om jouw woning of bouwproject gebruikscomfortabeler te maken of aan te passen aan een handicap? Neem dan vrijblijvend contact op met Inter. Ons multidisciplinair team van architecten, ingenieurs, ergotherapeuten, beleidswerkers en projectmedewerkers staat voor je klaar.

Zet dus vandaag nog de stap naar een investering voor vandaag en morgen!

2 vragen beantwoord door dit panellid