livios logo

Vragenpanel


Vragenarchief

Luc Linders, Annemie Snick en Gregory Grouwels

home Monard Law
face Luc Linders, Annemie Snick en Gregory Grouwels
Reeds 319 vragen beantwoord
Luc Linders, Annemie Snick en Gregory Grouwels
settings Advocaten
map Roderveldlaan 5
2600 Berchem
call 03/286.79.40
email gregory.grouwels@monardlaw.be
link http://www.monardlaw.be
supervisor_account Dit bedrijf is ook actief op het Livios forum

Rechtstreeks contact opnemen met een panellid?

De vragen voor het panel verlopen via Livios. Vragen die je rechtstreeks naar een panellid stuurt, worden in principe niet beantwoord. Maar indien je van plan bent om ook gebruik te maken van de diensten van deze specialist, kan je altijd persoonlijk contact opnemen. De samenwerking die hieruit voortvloeit, staat uiteraard los van de gratis vraag- en antwoordservice van Livios.

Monard Law staat voor kwaliteit en efficiëntie. Haar zakelijke dienstverlening aan ondernemingen, overheden, financiële instellingen en particulieren, omvat zowel adviezen, bijstand bij transacties en procedures, als geschillenbeslechting en bemiddeling. Bij Monard Law zijn meer dan 85 advocaten actief over vier vestigingen: Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt, en er wordt gewerkt via een internationaal netwerk. Monard Law is één van de toonaangevende onafhankelijke advocatenkantoren in België met een multifunctionele aanpak via gespecialiseerde praktijkgroepen, o.a. Aanneming en onroerend goed, Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, Financieel recht, Fiscaal recht, Fusies en overnames, Geschillenbeslechting en bemiddeling, Handels- en economisch recht, Insolventierecht, Intellectuele eigendom, Milieu-, stedenbouw- en administratief recht, Medisch recht, Private vermogens, Sociaal recht, Strafrecht, Transportrecht en Vennootschapsrecht.

319 vragen beantwoord door dit panellid


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/vraag-en-antwoord/vragenpanel/panellid/31/luc-linders-annemie-snick-en-gregory-grouwels/pagina/5/