livios logo

Vragenpanel


Vragenarchief

Emiel Balliauw

home Akzo Nobel
face Emiel Balliauw
Reeds 246 vragen beantwoord
Emiel Balliauw
settings Verven
map Gustave Levisstraat 2
1800 Vilvoorde
call 02/254.76.45
print 02/254.24.61
email emiel.balliauw@akzonobel.com
link http://www.levis.info

Rechtstreeks contact opnemen met een panellid?

De vragen voor het panel verlopen via Livios. Vragen die je rechtstreeks naar een panellid stuurt, worden in principe niet beantwoord. Maar indien je van plan bent om ook gebruik te maken van de diensten van deze specialist, kan je altijd persoonlijk contact opnemen. De samenwerking die hieruit voortvloeit, staat uiteraard los van de gratis vraag- en antwoordservice van Livios.

Handelaars kan je contacteren voor bijkomende informatie over hun producten. Richt je indien mogelijk tot een handelaar of een vertegenwoordiger in jouw buurt.

Levis biedt een volledig aanbod van verven aan de consument. Dankzij een uitgebreid net van verkooppunten zijn de producten in het ganse land verkrijgbaar. Het assortiment bestaat enerzijds uit een geheel van verven, zowel primers als producten voor afwerking, om de uiteenlopende ondergronden in woningen en gebouwen te beschermen en te verfraaien. Daarnaast is Levis in België al ettelijke jaren trendsetter wat betreft kleurencollecties voor binnenhuisdecoratie.

246 vragen beantwoord door dit panellid


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/vraag-en-antwoord/vragenpanel/panellid/37/emiel-balliauw/