livios logo

Vragenpanel


Vragenarchief

Jan Fieuw en Elly Van Overmeire

home Xella
face Jan Fieuw en Elly Van Overmeire
Reeds 31 vragen beantwoord
Jan Fieuw en Elly Van Overmeire
settings Cellenbeton
map Kruibeeksesteenweg 24
2070 Burcht
call 03/250.47.00
print 03/250.47.06
email jan.fieuw@xella.com
link http://www.xella.com

Rechtstreeks contact opnemen met een panellid?

De vragen voor het panel verlopen via Livios. Vragen die je rechtstreeks naar een panellid stuurt, worden in principe niet beantwoord. Maar indien je van plan bent om ook gebruik te maken van de diensten van deze specialist, kan je altijd persoonlijk contact opnemen. De samenwerking die hieruit voortvloeit, staat uiteraard los van de gratis vraag- en antwoordservice van Livios.

Bijkomende vragen aan fabrikanten stel je bij voorkeur via het infotelefoonnummer of e-mailadres dat je terugvindt op hun site.

Cellenbeton heeft voor Jan Fieuw en Elly Van Overmeire van Ytong geen geheimen meer. Ytong werd in 1924 door de Zweedse architect J.A. Eriksson ontwikkeld. Hij was op zoek naar een bouwmateriaal dat dezelfde goede eigenschappen had als hout (met dezelfde isolatiewaarden, sterkte en bewerkbaarheid), zonder de nadelen ervan (brandbaarheid en vergankelijkheid).
Ytong (de naam is een samentrekking van 'YXHULT', de plaats van de uitvinding, en 'betong', Zweeds voor beton) heeft een uitgebreid productengamma: van blokken en lateien tot dak- en vloerplaten.

31 vragen beantwoord door dit panellid


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/vraag-en-antwoord/vragenpanel/panellid/47/jan-fieuw-en-elly-van-overmeire/pagina/2/