livios logo

Vragenpanel


Vragenarchief

Elke De Keyzer

home BTicino (Legrand Group Belgium)
face Elke De Keyzer
Reeds 14 vragen beantwoord
Elke De Keyzer
settings Schakelmateriaal, parlofonie en domotica
map Kouterveldstraat 9
1831 Diegem
call 02/719.17.11
print 02/719.17.00
email elke.de-keyzer@legrandgroup.be
link http://www.bticino.be

Rechtstreeks contact opnemen met een panellid?

De vragen voor het panel verlopen via Livios. Vragen die je rechtstreeks naar een panellid stuurt, worden in principe niet beantwoord. Maar indien je van plan bent om ook gebruik te maken van de diensten van deze specialist, kan je altijd persoonlijk contact opnemen. De samenwerking die hieruit voortvloeit, staat uiteraard los van de gratis vraag- en antwoordservice van Livios.

Handelaars kan je contacteren voor bijkomende informatie over hun producten. Richt je indien mogelijk tot een handelaar of een vertegenwoordiger in jouw buurt.

BTicino staat voor design schakelmateriaal en een totaaloplossing voor comfort in het huis. De verschillende reeksen schakelaars met hun opvallende of juist rustgevende kleuren geven een extra dimensie aan elk interieur. Op het gebied van parlofonie is BTicino marktleider in België. My Home comfort is het unieke domoticasysteem dat de verschillende producten zonder problemen, zelfs 2-draads, met elkaar doet communiceren. Zo kan u het huis volledig controleren via de schakeleenheden, een telefoon of gsm en via het internet.
De technische service van BTicino is gekend voor zijn professionele en uitgebreide ondersteuning. De helpdesk beantwoordt al uw vragen over elektrisch schakelmateriaal en geeft advies voor het persoonlijk comfort in uw woning.

14 vragen beantwoord door dit panellid


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/vraag-en-antwoord/vragenpanel/panellid/53/elke-de-keyzer/